ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
bahcesehir universitesi buradyo radyo
Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

üstteki
üstteki
Uzun uğraşlar ve yoğun çabaların ardından radyomuz sonunda resmiyet kazanmıştır. www.buradyo.com adresinden dinleyebileceğiniz radyomuz için dev bir adım olmuştur. Bundan sonra,sizin de desteğinizle, çok daha iyi işlere imza atacağız = ) 15 Mayıs'ta websitemiz de yenileyerek size daha güncel,daha kaliteli bir ortamda sesimizi ulaştırmayı planlıyoruz. Bize şu güne kadar destek veren herkese teşekkürü bir borç biliriz. Radyomuzun resmiyet kazanmasında emeği geçen bütün arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz. Kulağınız bizde olsun..
Bahçeşehir Üniversitesi resmi radyosu ekibi
3 Mayıs 2006 15:31   mesajın adresini al  

armin
armin
Gerçekten takdir ediyorum. Canlarım benim, (tolga, mehmet arif, oğuz, özer) başarılar çiçeklerim...

yaşasın www.buradyo.com
3 Mayıs 2006 15:50   mesajın adresini al  

armin
armin
Yap siteyi çiçeğim...
3 Mayıs 2006 16:22   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
ben de bakarım bi ara ne de olsa cenk ciğim orda okuo :p
4 Mayıs 2006 11:26   mesajın adresini al  

ciyan
ciyan
Walla o güsel şeyler olana kadar bizim canımız çıkıyo ama olsun. Olsunda o güzel şeyler de olsun, biz bir şekilde kendimizi iyi hissederiz. Yeterki siz dinleyin. Arif iminde dediği gibi kulağınız bizde olsun...
4 Mayıs 2006 20:08   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
Uzaktan da olsa desteğimi belirtmek istedim. Aklıma geldikçe dinliyorum radyonuzu arkadaşlar, elinize sağlık.
4 Mayıs 2006 21:30   mesajın adresini al  

sod
sod
BuRadyo yazılım ekibinde görevli biri olarak ekip arkadaşlarım ve kendim adına bize destek veren kendi okulumuzdan ya da diğer üniversitelerden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi dinleyin pişman olamyacaksınız. Djlerimizin biri mutlaka sizin dinlediğiniz tarzda ya da diğer bir tabirle sound'u mutlaka yakalayacaksınız... Dinlemek için sadece bit tık yapacaksınız...

www.buradyo.com

sitemiz 15 mayıs olmasa bile en kısa sürede yenilenecek ve size daha fazla hizmet sunmaya çalışacağız. Biz yoruluyoruz ama okulumuz ve sizin gibi güzel insanla için bir şeyler yapmaya çabalıyoruz, bize destek olun daha iyi şeyler yapalım...
4 Mayıs 2006 22:37   mesajın adresini al  

melayikhe
melayikhe
artıkın istekleri dilekçeyle alıyorum arkadaşlar..burası resmii bir kurum lütfen ..sıranızı bekleyin..istekleriniz için istek yazın bi boşluk bırakın ad soyad okul numarası sonra öğrenci dekanlıına gidin onay almaya çalışın sonra bölüm dekanına çıkın o sizi yne öğrenci dekanlıına yollasın işte bi ara isteğiniz elime ulaşır bende çalarım:P hadi hadi sizin güzel hatrınız için wishes a yazıp yollamanız yeterli:)
5 Mayıs 2006 01:04   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Birlikte, hep daha iyiye = )
destekleyen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..Playlistinden sıkılanlara bir alternatif sunabiliyorsak ne mutlu bize = )
5 Mayıs 2006 01:18   mesajın adresini al  

armin
armin
Yaşasın BUradyo... Seviyorum...
5 Mayıs 2006 22:02   mesajın adresini al  

tbc
tbc
bi bayan arkadaştan bi gruptan bi parça istedim.. o da ilk defa duydu ve dinledi ama yine de çaldı.. helal olsun...
5 Mayıs 2006 22:04   mesajın adresini al  

sod
sod
Arkadaşlar yukarda yanlış bir laf etmişim kusura bakmayın okul için değil okul öğrencileri için her şeyi yaparız... okul için tek yapacağım şey oda urda söylenmez... hehehehehehehehehehe
5 Mayıs 2006 23:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008