ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > resim-grafik-video > 50 yilin en iyi fotograflari

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

soulfly free
soulfly free
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp

batı medeniyetinin bütün pisliğini gözler önüne seren, insanın içini ısıtan fotoların sayısının 3 ü geçmediği, acı, kin ve nefret duygularından başka birşey canlandırmayan "enfes" bir çalışma

aralarından bir kaç tane düzgün adam çıkıyor, şeytanlığın fotosunu çekiyor, sonra gördükleri yüzünden deliren bu sanatçıya adeta günah çıkarma mahiyetinde ödül veriliyor.

ödül vermek için bu kadar insan öldürmenize gerek yoktu sayın rönesans mahlukları! ölen çocuk ölmeyip fotografçıyla koşup oynasaydı daha büyük ödül olmazdı onun için

(ay ay ay fotolar şaaahaanee şaaahaaanee, tam forwardlık, o ayrı!!....)
 2   28 Ekim 2005 17:59   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
bu fotoların ödül almasının medya açısından getirileri olabilir eğer sorduğun buysa.. bunun mantıklı bi tarafı var mı dersen hayır ama medya oluşturmak istediği zemini yavaş yavaş hazırlıyor ki kimse uyanmasın!.. örneğin bu son 50 yılın fotoğraflarına bakan sıradan veya ilgili bir insan fotoğraf 'ın değeri hakkındaki değer yargılarını baştan bi gözden geçirir; geçirmese bile acının yeraldığı fotoğraflar ödül aldıkça elbet değişime girer..
28 Ekim 2005 18:12   mesajın adresini al  

merve#12
merve#12
içim sıkıldı yaw fotoğrafları görünce
28 Ekim 2005 18:26   mesajın adresini al  

damla
damla
psikolojim bozuldu...
28 Ekim 2005 20:07   mesajın adresini al  

kadir
kadir
pek sayin insan haklari savunucusu insan(!) avrupalilar ve pek sayin abd li dostlarimizin bas rollerini paylastigi,geri kalan dunya insanlarinin sadece figuran olarak kaldigi, bizi bile kendimizi sorgulamaya yonelten ibret goruntuleri...

ya soylicek cok sey var ama...
28 Ekim 2005 20:30   mesajın adresini al  

damla
damla
susuomuyuz yani...
28 Ekim 2005 21:52   mesajın adresini al  

kadir
kadir
aynen ole....susuyoruz...nedenini anlayamadigim bi guvensizlik durumu var...devlet icin konusuyorum...bu kdr zenginlik icinde bu sekilde yasamasi TURK insaninin beni gercekten cok uzuyor...

bu ezikligin gecmisten kalanlar yuzunden mi bole oldugunu, yoksa TC ni bugune kdr yoneten bicok lawuk yuzunden mi oldugunu cok mrk ediyorum....bi yerde cok buyuk bir problem var...bunu cok az kisi biliyor ve bilinmesi de istenmiyor...belki cikarlarina aykiri belki deil onu bilmiyorum ama TC yonetimi ile ilgili bilinmeyen cok sey var...
28 Ekim 2005 22:09   mesajın adresini al  

kadir
kadir
susuyoruz cunku konusturulmuyoruz...konusturulsak bile takan yok...bole olunca da insan sadece kendi kendine konusuyor...cikmaz bi durum yani...
28 Ekim 2005 22:11   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
insanın içini ısıtan üç fotoyu bulamadım?
28 Ekim 2005 22:13   mesajın adresini al  

æ
æ
arkadaşlar!!!!
şimdi şöyle bir durum war. bunların herpsi haber fotoğrafları. ve bu fotoğraflar medyamızdaki gibi değil gerçek haber fotoğraflar. gerek kompozisyon gerek teknik olarak da kusursuz oluşları bu fotoğraflara sanatsal bir yön de eklemektedir.

Konularının genelde "sert" olmasına gelince... ne yazıkki haberdediğimiz olgu genelde negatif özellikler taşıyor. + fotoğrafçının fotoğrafı çekerken bulunduğu zor durum ve fotoğrafın içerdiği ya da belgelediği bilgi de bu fotoğrafların değerlendirilmesinde göz önüne alınıyor.

Kaldı ki bunlar sadece fotoğraf, başka bir deyişle sadece belge... kağıt üzerindeki yazıdan tek farkları "gerçek" olmaları. fooğrafları niteleyen ise "biz"leriz. o fotoğraflarda biz istediklerimizi görürüz.

Durum bir fotoğrafçının gözünden böyle...

Bu dramları yaşatanlar ise öyle ya da böyle cezalarını bir şekilde bulacaklardır...
20 Kasım 2005 17:02   mesajın adresini al  

æ
æ
küçük bi not: 1972 fotoğrafı ndaki kız hala yaşamakta ve bu fotoğraf vietnam savaşını noktalayan eylemleri başlatan fotoğraf...
20 Kasım 2005 17:08   mesajın adresini al  

şepnem&nerimanköksal
şepnem&nerimanköksal
çok beeendim iii hepiciii
24 Aralık 2005 01:29   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008