Abi geçen hafta sonu izledik arklarla bi kez izledik bi kez daha ve bi kez daha...
26 Eylül 2006 23:50
palenko
Ben ilk izledigimde baya bi anlamıştım ama sanırım sinemada izlememin etkisi vardı bunda.. Filmin ortasında ortakantini açıp foruma yazsaydım anlamazdım büyük ihtimal :P İşin kötü yanı filme annemle gitmemdi. filmden çıktığımda çok sevdiğim bir eylem olan film üzerine düşünmemi yaparken annem ee peki o niye oldu burda ne oldu gibi sorularla beni çıldırtmıştı :)
5 Ekim 2006 02:33
denizhan
o dedigin bu film icin pek gecerli degil malesef
kimsenin sana anlatabilecegini zannetmiyorum :)
5 Ekim 2006 22:38
palindrom
Senaryoyu yazana helal olsun:)...sürekli sahne tekrarları biraz bayar gibi oldu ama gene de fena değildi...bir de bööle bir son beklemiyordum:S
4 Kasım 2006 02:56
denizhan
sahne tekrarlari bayar gibi mi oldu ?
o tekrarlar degil mi karakterimizin amnezi hastaligini bizim yuzumuze vuran ?
eshefle kiniyorum :)
4 Kasım 2006 16:16
tohunç€yll
ya bak unutup duruyorum bu filmi :):) başlıyorum izlemeye bi önceki sahneyi unutuyorm :)
4 Kasım 2006 16:19
denizhan
sakin aklindan cikarma
remember sammy jankis !
4 Kasım 2006 17:22
noob
ya anlamak ıcın cabalıo ınsan:)
12 Kasım 2006 18:07
yitük
film izleğicinin hafızasını ölçmek istemiş aslında
6 Ocak 2007 21:17
nemesismls
gerçekte anterograde amnesia-yeni hafıza oluşturamama hastalığının pek bir dahiyane biçimde işlendiği hoş(!) bir film. işin tibbi kısmı bizi çok da enterese etmese de hikaye (memento mori) hikayesinden uyarlanmasıyla lezzetli bir seyir katmıştır işin içine...ama nedendir bilinmez çok başarılı bir hikayesi olup,aslında izleyenin hafızasını ölçme esasına dayalı da olsa,yine de çok ama çooook mükemmel(!) diyemeyeceğim,sadece hoş(!) bir yapıt,...,
not:belki bunda da başrol oyuncusunu tutmadım:(((
19 Mart 2007 00:24 ~ 19 Mart 2007 01:20
aslan67
Arkadaş bu nasıl kurgu böyle yahu:D
Mükemmel bir film gerçekten..Bu kurguyu yapan arkadaşa saygı duyarım..Hayır kurguyu çözmüş olduğum için değil,hala kafam karışmış durumda hatta,bak şu anda bile hatırlayamıyorum olayları tam olarak,eğer şu kurguda hiçbir falso yoksa helal olsun harbiden:D
Bu film tam böyle açıp önüne kağıt kalem alıp olanları tek tek not ederek çözeceğin türden bir şey,kendimizi anlamak için zorlamamıza gerek yok..
1 Mayıs 2008 14:28
aslan67
kafan karışmış senin belli:D
denizhan demis ki: aa doğru yanılmışım arkadaşlar kusura bakmayın. yani şimdi aklıma geldi sahne.
hatta kadın durmadan tatlım, vakit geldi deyip duruyordu. adamın hafızasını ölçmek için. ama adamın devamlı iğne yaptığını unuttuğunu ve tekrar tekrar yaptığını görünce ağlayarak ölüyordu, doğru tamam
:)
yalnız teorim devam ediyor: bence sammy jankis, bizim leonard'ın kafasında yaratılmış bir karakter.
1 Mayıs 2008 14:30
my slaves
çok oldu izleyeli.. güzeldi. tavsiyeye değer çekim tekniği açısından.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3519
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!