ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bir insan filmi izledikten sonra uc bucuk saat cozmeye calısır mı ? boyle bır kurgu boyle bır seneryo gormedım .. onerdıklerı kadar varmıs.. mukemmel bır fılm
28 Nisan 2006 21:20
abbas
Gerçekten çok güzel bi filmdi, filmin ortasında; bu mu lan memento diyosun ben çözdüm senaryoyu, sonunda ayrı bi g.t oluyorsun daha doğrusu olmuştum ilk izlediğimde, küçüktüm belki ondandır :)) Şimdi biri çıkar abi ben hallettim o işi, bitirdim kurguyu ortasında filmin, sonunda da yanılmadım der diye dedim, yanlış anlaşılmasın.
28 Nisan 2006 23:52
beşiktaş
hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyebilirim
bi siteden ayrıntılardan bahsediyordu film izlediğinizin 10 katı ayrıntı içeriyor.en az 5 defa izlenmesi gereken bi film
filmin sonunda adamın üstündeki dövmede yazanı okuyabilirseniz o cümleden bile 2 anlam çıkıyor
inanılmaz..
28 Nisan 2006 23:52
refugee
gerçekten çok süper bi film... insan izlerken kendini ancak bu kadar kaptırabılır.. konuyu çözmek ve film anlamak için kendini bi hayli veriyosun film buda en güsel yanı benım favorılerim arasında yer alan bı fılm zaten
29 Nisan 2006 00:39
epinox
belki de karışık olduğunu bilerek izlediğimdendir ama 2 gün uyumadığım halde izleyip de en ince ayrıntısına kadar anladığım için kendimi hep garip hissetmişimdir.
29 Nisan 2006 01:34
the bad one
bu kadar az kısının ızlemıs olması cok acı ...
29 Nisan 2006 19:44
epinox
çok güzel ve ii düşünülmüş bir film olmasına rağmen depresyonik bir filmdi. İzlenmesi gereken akıllı bi film olmasına rağmen insanın içi sıkılıyodu izlerken bence.Belki o yüzden çok dikkat çekmemiş olabilir.
29 Nisan 2006 20:58
alice kendi aleminde
bu akşam izlicem inşallah.. bu izlemek için cd yi kaçıncı koyusum .. ya da kaç kere elime aldım bilmiom.. iki kere de başını izledim. uff izliim artık .
30 Nisan 2006 18:35
abbas
ilk izlediğimde ben de o tribe girmiştim, 15-20 dk. sonra bırakmıştım. Sonra bir gece, yine böyle yağmurlu bir gündü, Erdem dedim, bu işte bi yalnızlık var, sen izle dedim... İzledim, sen de izle, herkes izlesin, ama biraz sıkıcı gelmesin size, dikkat edin.
30 Nisan 2006 18:39
esmzahunter
anlayan birisi varsa banada anlatsın(insanlar anlamadıkları filmlere bayılıyomus hani nerde)
30 Nisan 2006 20:12
alice kendi aleminde
şu anda izlişom 52. dakikadayım super gidio..bakalım neleri anlamıcam:)
30 Nisan 2006 20:19
maslahatguzar
tam anlamıyla ''kult film'' ornegi. cok iyi bir film okuması icin;
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3519
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.