ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bir insan filmi izledikten sonra uc bucuk saat cozmeye calısır mı ? boyle bır kurgu boyle bır seneryo gormedım .. onerdıklerı kadar varmıs.. mukemmel bır fılm
28 Nisan 2006 21:20
beşiktaş
hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyebilirim
bi siteden ayrıntılardan bahsediyordu film izlediğinizin 10 katı ayrıntı içeriyor.en az 5 defa izlenmesi gereken bi film
filmin sonunda adamın üstündeki dövmede yazanı okuyabilirseniz o cümleden bile 2 anlam çıkıyor
inanılmaz..
28 Nisan 2006 23:52
refugee
gerçekten çok süper bi film... insan izlerken kendini ancak bu kadar kaptırabılır.. konuyu çözmek ve film anlamak için kendini bi hayli veriyosun film buda en güsel yanı benım favorılerim arasında yer alan bı fılm zaten
29 Nisan 2006 00:39
epinox
belki de karışık olduğunu bilerek izlediğimdendir ama 2 gün uyumadığım halde izleyip de en ince ayrıntısına kadar anladığım için kendimi hep garip hissetmişimdir.
29 Nisan 2006 01:34
the bad one
bu kadar az kısının ızlemıs olması cok acı ...
29 Nisan 2006 19:44
epinox
çok güzel ve ii düşünülmüş bir film olmasına rağmen depresyonik bir filmdi. İzlenmesi gereken akıllı bi film olmasına rağmen insanın içi sıkılıyodu izlerken bence.Belki o yüzden çok dikkat çekmemiş olabilir.
29 Nisan 2006 20:58
esmzahunter
anlayan birisi varsa banada anlatsın(insanlar anlamadıkları filmlere bayılıyomus hani nerde)
30 Nisan 2006 20:12
niko
siz ne diosunuz ya ben bu filmle ilgili bi de ödev yaptım siz izlediniz ben ne yapayım
1 Mayıs 2006 18:36
bonaventure
tersten okuyup el yazısıyla yazınca arapça "pepsi cola" çıkıyormuş;)
(1) 1 Mayıs 2006 20:41
mursilis ii
birini kovalıyorum..hayır biri bni kovalıyor.. repliqiyle bni hasta eden sıradışı kurgusu olan güzel film
12 Mayıs 2006 22:57
bravado
bı arkadasta bı dvd versıyosun vardı ıcınde fılmı duz seklıyle ızleme secenegı vardı hıc tavsıye etmıyorum arkadaslar ıgrenc oluyor...
25 Mayıs 2006 04:03
mr ako
bugün izledim, gerçekten güzel bi film, adamlar yapmış abi demekten kendimi alıkoyamadığım sayılı filmlerden!
25 Mayıs 2006 22:44
mokuhyo
izledikten sonra başıma ağrılar girmişti yatıp uyumuştum
(1) 31 Mayıs 2006 01:16
denizhan
en az 5 defa izledim heralde, şimdi sorsanız ne nedir anlatamam heralde her izleyişimde kafam daha çok karışmıştı :)
inanılmaz bi film ama, sinemada izlediğimde 16 yaşımdaydım çıkışımdaki dumuru hatırlarım hala heheh.
"Remember Sammy Jankis .."
bundan sorasını filmi izlemeyenler okumasın ....
özellikle adamın hafızasının kaybolduğu kısımlar mükemmeldi, şu an aklıma gelen sahneler: tuvalette adamın kafasına vurmak için içeri girdiğinde elinde şişe ile oturması, daha sonra hafızası gittiğinde burda ne yapıyorum demesi.
sonra adamı takip ediyorken yine hafıza kaybı sonrası "ne yapıyorum ben, adamı kovalıyorum, oops sanırım o beni kovalıyor" repliği.
bir de carrie anne moss'un canlandırdığı karakterin önce bilerek kendini dövdürtmesi, sonra da beni kocam dövdü diye bizim zavallıyı kandırması =)
4 Ağustos 2006 15:33
denizhan
filmin sonu tam olarak anlaşılamıyor mesela, filmin başı mı demeliydim yoksa :)
filmin sonu öykünün başı işte anladınız siz.
o son sahnede bizim polis lenny'nin yaptığı bi konuşma vardı ve o konuşma, bayağı şeyi açıklıyormuş ama üstünden uzun süre geçtiği için şimdi sağlıklı bir yorum yapamıyorum.
bir de filmin özellikle sevdiğim başka bir noktası, karakterin hafızasını kaybetme hissini seyirciye çok iyi şekilde verip filmde karşılaştığımız karakterlere baş kahramanın güvenip güvenmemesi gerektiğini bilmediği gibi bizim de aynı ikileme düşmemizdi (çok mu uzun oldu ne)
5 Ağustos 2006 23:24
denizhan
iyi de adam karısına fazla insülin vermiyodu ki, tam tersi karısı adama fazla insülin vererek öldürüyodu.
ben o adamın yüzünün değişip bizim eleman olması durumunu ise o hafızasını kaybetmiş olan yaşlı adamın (ismi sammy jankis) aslında bizim elemanın hayalgücünde yarattığı bir karakter olmasındandır diye yorumlamıştım.
ya da okuduğum yorumda öyleydi :) ikisinden biri işte.
yalnız dediğim gibi, karısı kocasını öldürüyordu fazla insülinden. o yüzden senin metafor tutmuyo malesef.
7 Ağustos 2006 21:37
denizhan
aa doğru yanılmışım arkadaşlar kusura bakmayın. yani şimdi aklıma geldi sahne.
hatta kadın durmadan "tatlım, vakit geldi" deyip duruyordu. adamın hafızasını ölçmek için. ama adamın devamlı iğne yaptığını unuttuğunu ve tekrar tekrar yaptığını görünce ağlayarak ölüyordu, doğru tamam
:)
yalnız teorim devam ediyor: bence sammy jankis, bizim leonard'ın kafasında yaratılmış bir karakter.
14 Ağustos 2006 07:49
denizhan
güzel, şimdi puzzle tamamlanmış oldu =)
14 Ağustos 2006 14:46
denizhan
kıskandım ya ben de izlemek istiyorum tekrar tekrar
23 Eylül 2006 23:47
haluk
eşşoğlueşşek arkadaşlarım yüzünden filmi doğru düzgün izleyebilseydim buraya bende güzel şeyler yazmak isterdim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3519
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!