Tamamdir Ozaman, Gelmek Isteyenler Varsa Acil Cevap atsinlar, ki Biletler tükenmesin. Ben Deep Purple a 2 bilet aldim Bile. Him meselesi de iyi olabilir. Rasmusla Cikiyolarmis. Him 11 subat. Deep&alice 17 subat
11 Ocak 2006 20:41
neontom
sigur ros geldi frankfurta, ben gittim :)
su almanyanin en(tek) iyi yani gelen giden gruplar konserler heralde..
türkiyede bitarafimi yirtsam dinleyemiyceim gruplar geliyo ya..
allahma bin sükürler olsun..
14 Ocak 2006 17:01
karsiyaka
Almanya artik cok gelisti, eskisi gibi degil.
Eskiden olmayan gruplari, artik getirtiyorlar.
Ekonomilerinin dengeye gelmesi ile, son olarak Mor ve Ötesi'ni getirtmisler.
Kalktik gittik, dinledik , geldik. Köln'den gelen, akli basinda olmayan arkadaslar bile vardi yani.
Mannheim Maimarkthalle'de kislari iyi konserler oluyor, adinin mayis olduguna bakmayin, COLDPLAY bile geldi,gidildi. Kapali alan diye cakmak yakamadik ama olsun. ne mutlu mannheimlilara, surada 4 üyeyiz, hergün birbirimizi görüyoruz kütüphanede :) ufakliklar haydi derse diyorum ...
14 Şubat 2006 23:48
sabuhi
2 senedir nürnbergdeyim dünyanin en rezil sehiri ve 3. dönemden sonra direk tasinmayi düsünorm tek güzelligi rock im park festivali herkesi beklerim gecen sene gittim MUAZZAMDI
15 Şubat 2006 04:07
kretzsche
hmm ben kolndeyim su anda ama martta berline geciyorum ben napiyim :)
24 Şubat 2006 13:49
karsiyaka
Persembe Mainz'daydik, Pazar ve Rosen Montag [genel olarak Fasching karnavali] icin de Köln'e gidiyoruz, oralarda olan varsa belki karsilasir görüsürüz.
25 Şubat 2006 03:19
karsiyaka
Vadi Efe, ulasamadik birbirimize, sonra da karar verip erkenden donduk.
Gösrüssek fena olmazdi, tam 4 kisi gelmistik ...
Berlin festivaline diyorum...
3 Mart 2006 17:16
bonaventure
benim dayımgiller alamanyada :Ppp
1 Mayıs 2006 18:23
zaf
e baya gec oldu sanki ama güc olmasin öyle diil mi:p
Sadet = Ben de varim :)
14 Mayıs 2006 13:29
pinarr
bende varim ya bu grupta ayrica bizim burasi (hessen eyaletinde sirin sehrimiz FULDA) yani okul turk kayniyor.kimsenin cani sikilmaz:)))
13 Haziran 2006 22:28
özgür
Heidelberger de burda. Yok mu eleman außer Burcu. Burcu arkadas listesinden beni cikardin mi sifir görülüo ya. Ben cikarmadim ki seni nasil cikmissin anlamadim.Neyse allah kolaylik versin ya var mi gurbette ögrenci olmak gibisi. Tüm arkadaslara basarilar
16 Haziran 2006 01:56
serra
Bizde almanyaliyizda istanbullu olmaya ugrasioruzzzzz :-)))))
6 Ağustos 2006 20:49
ahmet_caglayan
ben de almanyadayim. aferin bana
8 Ağustos 2006 17:27
germanwings
bende buradayiimmmm.....
21 Kasım 2006 23:44
kaann
ya aachen teknik üni ye geçmek istiyorum ama acaba geçiş için bilgsi olan varmı? veya aachen de okuyon birisi?
18 Aralık 2006 01:19
glhn
ben orada değilim ama olucam...bu sayılırımı? bu arada marburg üni. de olanınız var mı ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/349
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!