ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bildiğim kadarıyla okul bir firmayla anlaşmış mayfest için, yapılacak gibi ama daha bişey yok ortalıkta, bakalım bakalım..
26 Nisan 2006 22:20
epinox
stormyler baskın yapcakmış glba, öyle duydum :D
26 Nisan 2006 22:24
çağlar
yaa yapilcak benim bildiim hatta bizim grup yazilmis konser icin.. okula konser kaydi yaptirdigimiza gore olcak demekki :) gerci gecen sene de calcaktik biz 1 gun kala iptal oldu ya neyse :D
28 Nisan 2006 00:02
cagacu
inşallah yaparlar.Okula geleli 4 sene oldu daha adam gibi bişi göremedik.inşallah bu sene görürüz...
28 Nisan 2006 00:34
dea tacita
bu ne biçim may fest böyleeeee....
nedir bu ya kenan douluymuş hıh al işte concon okula concon sanatçı şöööle sağlam ve kenandan daha ucuz rock grupları vardı ama neseeeee
cönküm babişim ya yürü itü ye gidelim epica çıkıo hemde beleş :D
11 Mayıs 2006 04:28
ciyan
Ewet ne güsel millet Jay Jay Johanson, Starsailor getirsin( ki bu getirenlerin devlet üni si olmasını hesaba katmıorum bile ) ama biz, Türkiye nin en pahalı üni lerinden biri olarak Kenan Doğulu gibi ebleh le yetinelim. Ah ulan aaaahhh...
19 Mayıs 2006 22:10
*hanımeli*
bu sene mayfest'e tam olarak kımler gelecek ve ne zaman bılgılerı olan arkadaslarım bılgılendırırse sevınırım :)...demet akalın,dolapdere..fılan gordum dogrumu dogruysa baska var mı?
20 Nisan 2008 12:15
drizzt_bhchr_uni
facebook ta bı grup acılmıs bızım mayfest le alakalı detaylı katılım bılgılerı kımlerın gelıcegı hangı aktıvıtelerın yapılacagı yazıyor orda...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3488
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!