| |
aleeea
|
bana kalırsa ders çalışmaya hiçbiyer müsayit deil .. =))
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
evde hayatta çalışılmaz illaki yapacak bişe çıkıyor
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
eevde yapılası alternatiff şey çok e tabe hepsini ders çalışmaya tercih ediosun yada etmek zornda kalıosun:) en güselii yurt..hem bisürü insan bi sürü muabbet bisürü dedikodu var yurttaa:)
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
tbc
|
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
pury
|
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
bonaventure
|
alıştığım ortamda ders çalışabiliyorum ben. aynı odada bi süre ders çalışmaya çalışmam gerekiyor dikkatimi toplamak için ki yurda 2,5 senedir alışamadım. önümüzdeki 1 sene içinde eve çıkıp şu kaldığım detrsleri vereceğim inşallah.
-ev-
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
salihzeki
|
şartlar uygun oldukdan sonra bence pek farketmez ben iksndede kaldım ordan biliyorum yani.yurtta elverişlydi durmlar çalşrdm çok ama hiç çalşamayan arkadaşlarda vardı,birazda çevre diyelm biz buna
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
yurtta canım yurt kızlarının taşkınlıkları arasında (ki bu uykunuzun dağılması için birebirdir,,)çalışma odasında huzur dolu!!! bir ortamdan daha iyi bir şey yok yani...
|
|
~ 864 gün
|
|
| |
hangover
|
yurtta karşında bilg warsa, çalışma işi yaş...bi de buzdolabı kol mesafesinde, msndeyken bi de bira açtın mı gerisi yalan...
evde de milleti eve atıp içmek çok cazip...tv fln da başka bi etken...
çalışmak için çok istekli olmak lazım her koşulda
: )
|
|
~ 863 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 863 gün
|
|
| |
smirnoff
|
|
|
~ 863 gün
|
|
| |
felix post coitum
|
derslere girersen ikisi de uygun ama eger derslere girmiyosan ve baskalarının arapca yazısından ders calısıyosan ikisi de zordur..
derslere girmeden zor bu is yaff:((
|
|
~ 863 gün
|
|
| |
gregory house
|
abi neden ders calisalim ki :) hic calismasak daha ii olmaz mi kimse calismasin butun curve ler dussun :) herkes gecsin sinavini... tabi bizim bolumde curve yok ama siz bole yapin yani...
|
|
~ 862 gün
|
|
| |
serveren
|
bizim yurtlar ev seklinde, ama gene olmuyo gene olmuyo.. insanın icinde olcak..
|
|
~ 862 gün
|
|
| |
karakoncolos
|
e) hiçbiri
insanın içinden gelsin yeter ki değil mi ama
|
|