ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar bi el atıverin şu kafamı kurcalayan soruya.Ev mi yurt mu daha müsait ders çalışmak için?
26 Nisan 2006 20:52
tiry4ki
hiç biri
26 Nisan 2006 21:08
bahar..
kesinlikle ev bence yurtta kalan bi zavallı olarak sylüyorum.ders hic calışmaya calışmadım ama calışılmazzzz.hem icip hem ders calışcagın bi ev varken..
26 Nisan 2006 21:32
why mr.anderson?
içme meselesini dengeleyebilirim ama benim merak ettiğim evin günlük işleri ne kadar zaman alıyor?Ev düzenini oturtmak ne kadar zor?
26 Nisan 2006 21:42
rock n roll
inek olan heryerde inekler bence..
ama yurt ortaminda daha cok calisiliyo
26 Nisan 2006 21:58
zencefil
eğer ailenin yanındaysa ev, ama öğrenci evi uygun deil bence gelen gidenn rahat vermess
26 Nisan 2006 22:19
üstteki
evde faturalarla boğuşuyosun :( ama evin rahatlığı başka ..
26 Nisan 2006 22:38
fanfan
yurt tabii ki ya bisim yurttakiler paso ders çalışıo net yok tv yok sadece ders çalışıolar gıcıklarrrrrrrr ama bu bizim yurtların ilkelliinden de kaynaklanıo olabilir:)sonuçta süper lüks yurtlar da var orda da ders çalışılmaz yani hem muhabbet koyu hem de diğer etkenler...
26 Nisan 2006 22:56
haltunkaynak
tabiki ew.
kimsenin derdi tasası seni ilgilendirmez. kapatirsin kapini keyfine bakarsin. ister ders, istersen daha güsel şeyler :D
Hep ders mi calisilir :)
26 Nisan 2006 23:14
egelikartal
bence de kesinlikle ev
ama bizim ev diil
26 Nisan 2006 23:31
egelikartal
çünkü ev arkadaşım alkolik
26 Nisan 2006 23:32
mustafa ozan
ikiside değil ya
26 Nisan 2006 23:46
çutee-libertine-
kutuphane en iisi..
evde de yurtta da caydıran cok oluyor ktuphanenin tek sorunu fazla sessiz olunca uyuma ihtimalin:)
27 Nisan 2006 00:57
tahsin
ev bence ders cakısmaya daha uygun yurttansa..
27 Nisan 2006 01:03
geminijade
Tabii ki ev!! İlk senemde haftasonları teyzeme gidip hem ödevlerimi yapardım, haftaiçi ufacık yurt odasında laptop karşımda olunca yapamıyordum çünkü!
Yurtta belki çalışma odası iyi olabilir, kütüphanede ders çalışma alışkanlığım ise yok!
Sonuç: ev daha iyidir, odana kapanırsın, bilgisayardan uzakta mis gibi çalışırsın!
27 Nisan 2006 01:05
tahsin
zuhaha..abi simdi tabi yılbası falan yurtta olmaz ev lazım ole organizasyonlarda..yurtta odanın icine sıcılıyo bok oluyo her yer sona laf yemeden temizlicem diye ugras dur..ev rahat oooh...
27 Nisan 2006 01:14
tygr
çalışan heryerde calışır : ) ew yurt otobüs minibüs carşı pazar farketmez
27 Nisan 2006 01:21
neonal
Lan Alpi ne inek herifsin hee. Bu herif ÖSS zamanı da böyleydi. Kal lan yurtta işte rahat mı battı. Yok veya eve çık biz de sebepleniriz :))))
27 Nisan 2006 02:08
aleeea
bana kalırsa ders çalışmaya hiçbiyer müsayit deil .. =))
27 Nisan 2006 02:08
beşiktaş
evde hayatta çalışılmaz illaki yapacak bişe çıkıyor
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3487
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!