| |
damla
|
özlemek...üzücü.helede asla beraber olamıacaın birini özlemek...bi parmak bal çalıp azına snr gitmesi...ve o anla yaşaman hep..aptallık...
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
ya öle ama gerçekten...özlüosun ama yanlışi biri.aşık oldunu düşünüosun ama yanlış biri!aşk deil bu özlemek...o tanıdık kokuyu aramak...
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
aşık olmaya aşık olmak?? mı acaba??
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
sanırım..uzaındakini istemek yada ulaşılmaza duyulan zaaf...
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
işte...salaklık diorum ya...kapalı kutu biri...biliorum hissettiklerini ama öle davranmadıı için olan bana oluo.dertliyim dertliiiiiii:)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
gönül kaçanı kovalar misali.. keşke sen ona öyle davranabilsen..
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
deniorum...yani ama öle bişiki noolcak ben bişiler yaparsambelki olur diosun.durduramıosun kendini.kötü bişi ya.akıl oyunu gibi.zor yani.aşk deil işte bu...zaaf gibi bişi.ama devran dönüo her zmn.gün olur...
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
devran döndüünde herşey için çok geç oluyo malesef damla..
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
bu tamahkarlık değil de açgözlülük sanki..
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
ya ama bu her zaman herkese olan bişi değil bence.. genellememek lazım.. elindekini sevmeyi, değerini bilmeyi öğrenebilir insan.. öğrenmeli..
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
nankörlük..insna sevginin kıymetini bilmio...yani hayatında sahip olamıcaı kdr güzel bi sevgi verebilrisin ama istemio.sırtını dönüo.nası bi olay bu!
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
belki o da bi başkasına aynı şekilde sahip olamayacağı bi sevgi vermek istiyo??
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
işte...neden böle peki.yanii neden onu anlamıorum???
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
kendine sor seni seven, senin için herşeyi yapmaya hazır birisi var diyelim ama sen şu anda başka birine hayal bile edemeyeceği bi sevgi vermekten bahsediyorsun.. sana bi başkası tarafından sunulan bu sevgiyi geri çevirmezmiydin?
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
işte...b..dan bi olay bu! o yüzden vazgeçip devranı beklemeli.nankörlüü ben öel çevirdim. :)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
yorum yapılcak bişi yok bence can.. gözün doysun.. yuh! :P
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
peki nedn istediim istemio diim o zmn....yani insan evladıyız hepimiz...karışık işler.ki geri çevirdim ztn benimkinden bile daha büyük bi sevgiyi istemedim.şimdi ben aynı haldeim:)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
tuna
|
allah kurtarsın damlacım.. :)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
ya wahim bi durumdeil.istediim anda geri dönebilirim eski damlaya.sadece paylaşılan şeyler unutulmuo.umursamaz tavırları yaralıo ve hissettiklerini bildiim için acıtıo...iiim ama:)
|
|
~ 1029 gün
|
|
| |
damla
|
insan oğlu diorum sadece...
|
|
~ 1029 gün