gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - film festivali
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
 Yazar: Mesaj:
moviebiker
moviebiker
5-15 mayıs tarihleri arasında anadolu üniversitesi iletişim bilimleri fakültesi tarafından düzenlenen 8. uluslararası film festivali az bi vakit sonra başlıyo.bu sene kutluğ ataman ve iki genç kız filminin oyuncuları,çağan ırmak,halit refiğ geliyorlar kesin olarak.müjde ar da gelicekmiş yatmış.daha hangi filmler var öğrenemedim de kesin güzel şeyler gelir.herkes gelsin.iyi bir festival olucak ;)

19 Nisan 2006 23:25  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
kesinlikle katılıcagım bu sene gecen sene baska sehirde olduum icin kacırmıstım

20 Nisan 2006 01:35  mesajın adresini al  
placebo
placebo
çağan ırmak mı? eren emin misin? şimdi düşüp bayılıcam ama ben ya.. yaşasın. kesinlikle kaçmaz.

20 Nisan 2006 11:37  mesajın adresini al  
moviebiker
moviebiker
www.sinemagunleri.org ama henüz açılmamış site.

22 Nisan 2006 16:55  mesajın adresini al  
daydreamer
daydreamer
ghiibli işleri renk katıcak zannımca.joyeux noel şimdiye kadar izlediklerim arasında en takdire değer olandı.yalnız seanslarda ki gecikmeler dikkat çekici.rahatsız oldum.

12 Mayıs 2006 01:45  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008