ÜYE OL  GİRİŞ 

Koç Üniversitesi - okulumuzda tiyatro festivali
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
 Yazar: Mesaj:
özge
özge
1-12 mayısta okulumuzda tiyatro festivali olacak profesyonel ve amatör gruplarının oyunlarının yanı sıra ünlü oyuncularla söyleşi ve atölye çalışmalarına katılma imkanı bulacaksınız buy festivalde. tam bir şölen havasında geçmesi planlanan bu etkinliklere bizim okul dışından da katılmak mümkündür bunun için 4. leventten her gün servis kaldırılacaktır. program hakkında detaylı bilgi yakında...:)

19 Nisan 2006 11:05  mesajın adresini al  
yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
ayy istanbulda olsam kaçırmassddım :/

19 Nisan 2006 18:07  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
aman tanrımm tiyatroo festivalii:d mayıs gelmeden bizee daha çok bilgi verirsen mesud olurum:d

19 Nisan 2006 18:41  mesajın adresini al  
özge
özge
ben hatırladım zaten aynı masada oturuyoduk gürcünün arkadaşısın:)

19 Nisan 2006 19:41  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
ben yabancı kaldım kusura bakmayın:d

19 Nisan 2006 20:02  mesajın adresini al  
özge
özge
o kadar emek veriyoruz o kadarcık reklam yapalım di mi?
eşek sahnesi süper de sen bu afişi hangi ara öğrendin ya :)

19 Nisan 2006 21:46  mesajın adresini al  
adriatic
adriatic
çok eğlenceli oluyor, tiyatro uğruna kendimi cicinin ortasında göbek atarak rezil ettim ama olsun değerdi:D

19 Nisan 2006 22:13  mesajın adresini al  
özge
özge
ewt galiba:P

19 Nisan 2006 22:26  mesajın adresini al  
özge
özge
tiyatro için değer kesinlikle rezil olmuş sayılmazsın:)

19 Nisan 2006 22:28  mesajın adresini al  
aran
aran
bu sene 4. sü düzenlenek olan festivalimizde acılısı koc oyuncuları sheakspeare' in bir yaz gecesi rüyası adlı oyunuyla acacaktır. sadece tiyatro gösterileri degil bir cok tiyatro sanatcısı ilede söyleşiler ve workshoplar düzenlenecektir. ama okul uzak gelemem gelsemde dönemem demeyim cunku gemis bir servis agı saglanacaktır 4.levent besiktas taksim sarıyer gibi merkez yerlerden okula sevisler kaldırılacaktır. dönüstede servisslerle bu merkezi yerlere geri bırakılacaktır.yıldız teknikten tutunda bilgi üniversitesine kadar bir cok üniversite tiyatro toplulugu oyunlarını sergileyecektir oyunlar diger etkinlikler gibii tabiki ücretsizdir. Tiyatroyu seviyorsanız ilgi duyuyorsanız muhakkak bekleriz. koc üniversitesinde ender gerceklesen güzel organizasyonlardan biri olan 4. koc universitesi sevgi gönül tiyatro günlerine herkesi bekliyoruz

25 Nisan 2006 22:18  mesajın adresini al  
hedehöd
hedehöd
Aran kardeşim çok güzel kısa ve öz bir şekilde tiyatro festivali hakkında bilgi vermiş tiyatro festival grubu ve diğer tiyatro oyuncuları adına öncelikle teşekkürler sana yalnız Arancım bir tek şeyi yanlış yazmışsın bu festival 5.si olacak kardeşim.

26 Nisan 2006 19:27  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008