ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| |
ortakantin.com
|
Merhaba arkadaşlar,
Aynı okulda olan üyelerin iletişimini artırabilmek ve sitenin kullanım kolaylığını yükseltmek için sol taraftaki menüye "okulum" adı altında bir başlık ekledik. İncelemenizi öneriyoruz.
Bu başlık altında -şimdilik- okulunuzun forumundaki yeni açılmış başlıklar, bunların en son mesaj aldığı tarihler, sizin okulunuzdan yeni üye olan kişiler bulunuyor.
Yeni birkaç özellik olarak da:
okulunuza özel bir mesaj panosu: bu panoya konu başlığı ayrımı yapmaksızın herhangi mesaj yazabilirsiniz, okulunuzdaki ilgilendirdiğini düşündüğün duyuruları buradan yapabilirsiniz, kısaca bu kısım aynı okulda bulunduğunuz kişilerle ortak bir mesaj panosu olarak kullanılacaktır.
Ayrıca okulum kısmından aynı okulda okuduğunuz ve profilini/not defterini son üç gün içinde güncellemiş kişilere ulaşabilirsiniz.
Okulum kısmı şimdilik sadece Türkiye için üniversiteler için açıktır. Yurtdışında okuyanlar için özel bir bölüm hazırlık aşamasındadır.
"Okulum" bölümü bu birkaç özellik ile sınırlı kalmayacaktır. Şu anda hazırlığını yaptığımız birkaç yeni özellik daha kısa süre sonra bu bölüme eklenecektir.
Teşekkürler..
|
|
19 Nisan 2006 02:41
|
|
| |
gregory house
|
bide şu pencereler kendi kendini refresh etse alakasız oldu ama...
tebrikler ben başarılı buldum bu hareketi heleki anasayfa faciasından sonra... ama kolay gelsindaha nice yeniliklere açığız
|
|
19 Nisan 2006 04:19
|
|
| |
iksir
|
walla hos olmus tesekkurler ellerınıze saglık:PPP
|
|
19 Nisan 2006 08:40
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
|
|
19 Nisan 2006 10:10
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
ya ben anasayfa düzenini sewmedim eskisi daha güseldi sanki???
forumlar kısmı yani???
|
|
19 Nisan 2006 10:28
|
|
| |
sarimsak
|
ana sayfanın kullanışsız olduğu su götürmez (gibi geldi bana da) ama konu dışı çılgılığının önüne geçmek için başarılı bir adım.
|
|
19 Nisan 2006 12:49
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
hehe guzel olmus benm hosuma gitti hic iletisim kurulmuyordu okul icinde
bide istatistiklere en aktif okullari da ekleyin bakalim kim daha aktifmis :)
|
|
19 Nisan 2006 12:50
|
|
| |
my slaves
|
kıbrıs yurt dışı sayılmasınn =) yok yok sayılsın =) bak çok kararsız kaldım şimdi sayılsa mı sayılmasa mı.. amann zaten 2 üye var bisim okuldan biri ben boşveriyim en iisi.. =) elinize sağlık.. bi de Onur'un dediği gibi kendini refresh etse site şole arada bi iyi olur sanki..
bi de anasayfa hem daha iyi hem daha kötü olmuş.. ama şimdi kötü olmuş desem heryer konu dışı olcaktı.. şöyle olsa mesela hem tavsiye edilen 5 forum hemde en aktif 5 forum olsa, daha mı kullanışlı olur acaba??..
|
|
19 Nisan 2006 17:50
|
|
| |
emiracle
|
<a href='http://www.myspacehelp.net'><embed style='FILTER: xray' name='MediaPlayer' autoplay='true' src='http://www.myspacehelp.net/asx/13281.asx' type='application/x-mplayer2' width='300' height='300' ShowControls='1' ShowStatusBar='0' loop='true' EnableContextMenu='0' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/'></embed><br>Music Video Codes</font></a> | <a href='http://www.freeweblayouts.net' target='_blank'>Myspace Layouts</a>
|
|
19 Nisan 2006 19:19
|
|
| |
chicheck
|
okulum okulum yaa herşeyden para yolmayı bilen güzel okulum.
Bilgiliyizzz bizzz
Öğrenci meclisi seçimi de yaklaşıyor dikkatinizeee.....
|
|
19 Nisan 2006 22:42
|
|
| |
küb.
|
iimiş yahu.seedim mi ne:)
|
|
20 Nisan 2006 21:15
|
|
| |
abbas
|
Yok artık bu kadarı da fazla
|
|
22 Nisan 2006 03:02
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|