| |
tuy-q...:)
|
en büyüğüü koca alsancaktaki trafiği elimle durdurup karşıdan karşıya geçmişim hatırlamıomkiii.........:D azöncede çok deli bi otobüs yolculuu yaşadım...:P
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
*lokum*
|
Annatsana ütübis yolculuğunu...üffeeennn :$
Ben hiç saçmalık yapmadım sarhoşken... :S
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
gregory house
|
kalamış dalyanın havuzuna sandalye attım...
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
*lokum*
|
Bizim bi arkidiş sürekli evinde kaldığı başka bi arkidişin evine gitmiş kapıyı çalmış ve yatmış...Sabah da hiçbişi yok gibi kalkıp gitmiş... :S
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
bonaventure
|
sarayburnu-beyazıt hattının muhtelif yerlerine işemek. hem saçmalık hem terbiyesizlik klasmanında değerlendirilesi hareket...
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
odtü stadında sızıp kalmak, allahtan arkadaş görmüş orda öle yatarken:)
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
glamdring
|
Dünyayı kötülerden kurtarmaya karar verip Don Kişot misali dikeni olan her türlü bitkiye düşmancasına saldırmam, akabinde bir palmiye ağacının dibinde yorgunluktan çöküp sızmam. Ertesi gün sabah denize giren yazlık sakinlerinin beni öldürülüp ağacın dibine atıldığımın zannetmesi...
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
didehan
|
calculus 158 sınavının gecesi sarhos olup arkadasa kekeliyerek bide yaklasık 20dk ''şimdi şimdi ben n ' im tamam mı tamam mı şimdi şimdi benim türevimi al türevimi..aldınmı?^^ seklinde bilmeyenler için soliim kendimi bi matematik fonksiyonu sanıp işlem yaptırmaya calısmısım:P buna hala hatırladıkca cok gulerim:)
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
bbaykul
|
daha lisedeyken 1 büyük votkanın ardından yapılan cilalarla beraber kendimi kaybedip yeni yıla giremiyişim ve ardından arkadaşlarımın beni ayık sanması üzerine yeni yılımı kutlamak için arayan babamla konuşmam için telefonu bana vermeleri,babama baba ben soldayım solda dememle beraber babamın beni bulunduğum yerden almaya gelişi,ki beni 2 biradan fazla bir şey içmez sanırdı.offf offf rezaletti rezalet bide ertesi gün idman vardı o kafayla bide idmana gittim ki o ayrı bir komedidir.
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
üstteki
|
sarhoş olmak bana nasib olmadı daha..
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
abbas
|
Abi ben sarhoş değilim demek ya da bak alkollüyüm diye söylemiyorum... en büyüğü budur herhalde
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
üstteki
|
Erdem o bir klasik ama = )
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
abbas
|
:) Valla öyle de Mehmet'im, benden en fazla bu kadar çıkıyor :))
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
aleeea
|
Arkadaşımın sigarasını yakmamı istemiş ben çakmağı onun saçına tutmuşum bi kısmı yanmış o güselim saçlarıNnN...Yarım lt viski soora yapmış olduum için hatırlayamıorum.. =))
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
banshee
|
taksim meydanında portakal kabuğu bulup, basıp, düşmek, kalkamamak...
|
|
~ 874 gün
|
|
| |