| |
glamdring
|
Ey Bilgi Ailesi;
Mid-Termler tüm hızıyla devam ediyor şu günlerde. Nasıl geçiyor sınavlarınız?
Sorular kazık, derslere çalışan yok, hava güzel... Ne olacak halimiz vizelerden sonra...
"LSE'den Umut sayesinde, Mikro'ya sadece son gün çalışmama rağmen iyi bir sınav geçirdim. İstatistik sınavından şöyle güzel bir 05 almayı umuyorum. Şöyle ki sınava 10 saat kaldı ben hala hiçbir şey bilmiyorum, hala da notlara bakmaya niyetim yok galiba."
Bitirirken de herkese iyi, kolay ve başarılı sınavlar diliyorum. [Umut sana dilemiyorum =P]
|
|
~ 859 gün
|
|
| |
gregory house
|
ulan her gun sana mı gelcem ders çalış diye...
otur çalış... adminlere sesleniyorum derin bilgisayar bilginile hackleyin bunu ders çalışmak zorunda kalsın...
|
|
~ 859 gün
|
|
| |
glamdring
|
Sen de otur kendi sınavlarına çalış diyorum...
Japon futbol çizgi filmleri gibisin. Maç neredeyse bitecek 85. dakika, durum 3-0, yenilen takımın oyuncularından birisi karşı kaleye bakar ve: "Maç şimdi başlıyor!"
Senin "tamam çalışmaya başlıyorum!" =P
|
|
~ 859 gün
|
|
| |
doğacan
|
vizeler gidiyor gitmesine de, bence şu spring break kötü oldu biraz.. yani tatil yapmamız açısından güzel tabi de, tatil sonrası olacak vizelere çalışma isteği misteği kalmadı bende! nitekim yarın medeni vizem var ve ben hala oyalanıyorum.. allah sonumuzu hayır etsin :)
|
|
~ 844 gün
|
|
| |
y@vuz
|
aynen katılıyorum cok salakca bır karar sprıng break acaıp dagıttı hem hocaları(kendı deyımlerı ıle) hemde bızı neyse kı 1. sınıf zor degıl de halledıyoruz...:P
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
şıracı
|
|
|
~ 458 gün
|
|
| |
termini
|
Koç, Sabancı, Bilkent ve Boğaziçi mezunu asistan ve öğretim görevlilerinden üniversite dersleri verilir.
Calculus
Linear Algebra
Differential Equations
Probability
Physics
Chemistry
ve diğer dersler...
0505 325 1486
|
|
~ 161 gün
|
|
| |
sosyetee
|
daha başlamdı ama süper oolmasını ümit ediyorumm
|
|
~ 161 gün
|
|
| |
termini
|
Koç, Sabancı, Bilkent ve Boğaziçi mezunu asistan ve öğretim görevlilerinden üniversite dersleri verilir.
Calculus
Linear Algebra
Differential Equations
Probability
Physics
Chemistry
ve diğer dersler...
0505 325 1486
|
|
~ 161 gün
|