ÜYE OL  GİRİŞ 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - burs
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 2
 Yazar: Mesaj:
burcu
burcu
selam arkadaslar...
ben de ekimden beri almanyadayim. 1. semester gecti, artik duzenimi falan kurdum artik kendimi maddi yonden rahatlatma cabalrina giristim. bi cafede is buldum ama bu sinav donemlerinde ya da derslerin yogun oldugu donemlerde cok yorucu oluyor. eger burs bulabilirsem kendimi daha rahat dengelerim gibi.
biliyorum almanyada burs bulmak biraz zor is ama belki siz bi kac yol gosterirseniz bu isi daha kolay halledebilirim.
herkese simdiden tesekkurler

15 Nisan 2006 15:49  mesajın adresini al  
burcu
burcu
bafög´ü arastirdim. ya annemin ve babamin en az 5 yil burda calismis olmasi gerekiyormus ya da benim 2 sene burda kalmam. boyle absurd sartlar soylediler bana. senin hangi durumun buna uyuyordu alirken? ya da cidden boyle sartlar var mi yani? sonucta ogrenciyiz kardesim nerdeyse dunyanin heryerinde (turkiye dahil) basvurana az da olsa ogrenci bursu sagliyor devlet. ne biliyim tuhaf geliyor biraz...

16 Nisan 2006 18:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 2
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008