ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  futbolcularla mankenler
fonksiyonel meslekler zorlarsan sarkici da olurlar popcu topcu manken
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 18

orlando
orlando
ya haberlerde yok şu mankenler şu futbolcularla para karşılığı birlikte oldu muhabbetleri var sizce bu haberler doğru mu doğruysa emniyetin namus bekçiliğine soyunması sizce ne kadar doğru bi düşünce merak etmekteyim bu toplumsal sorunu
~ 868 gün   mesajın adresini al  

ınci
ınci
doğruluk payı olabilir ama orda manken denilenlerin hiçbirini ben hiç bi kaliteli defilede görmedim açıkçası emniyetin namus bekçiliğini toplum kurallarımızdan dolayı dooru buluorum ancak olayın medyaya netleşmeden yansımasını kurunun yanında yaş ta yanar atasözünden yola çıkarak kınıyorum ;)

orlando
orlando
aslında haklısın ama bu insanlar istedikleri hayatı yaşamakta özgür deiller mi bunu savunmuyorum ama sonuçta bu işi parasız yapsalar bu işe kim karışabilir ki böyle söyleseler nasıl cevap verebiliriz ki

ınci
ınci
bu iş parasız yapıldığı zaman kullandığımız bi sıfat war ilk olarak bu sıfatın da manken olmadığı kesin
artı parayla yapıolarsada bu işi parayla yapıp wergi werenlere ayıp olmuo mu peki :d:DD:D:D:Dd::D:D.D:DXD:.dd

lucy luyi
lucy luyi
bence asıl konu bu operasyon değil. n'aparlarsa yapsınlar. polisin de umrunda olduğunu sanmıyorum ama diyarbakır olayları vs.ler ortalıkta manşetlerde dolaşırken çok güzel gündem değişti. değiştirildi ya da işte ne bileyim. halkımız ünlü fuhuşunu haberlerde görmekten memnun. olaylarsa hala içerilerden devam..

tane® ©an
tane® ©an
kaçırdıgınız diğer nokta, erkekler, hangi futbolcu ifşa edildi? nie hep kadınlar suclu? onlarla birlikte olan erkeklerin hiç mi günahı yok
~ 867 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
öled mi diosun? bizim ve medyanın onları bu hale getirmesi gibi bi durum söz konusu olamaz mı? balon şöhretler yaratırsan olacağı budur. Bilmem kaç ya tüm Türkiyenin gündemine oturup sora pat die dibe vurursan ne olması bekliodun? onları biz itmedik mi bu yollara? onların yaptığı ayıpsa futbolcuların yaptığıda ayıp. Özellikle her şeye maydanoz olan medyanın bunu kasıtlı olarak es gecmesi en büyük ayıp bence

tane® ©an
tane® ©an
hade lan Sergen bozomuş:P allah allah adamın ne ahlak bozukluğu var yaklışıklı adam, evli biriyle cıktıgını da duymadık

tiry4ki
tiry4ki
pascal ahmet dursun aşkı

tiry4ki
tiry4ki
yok be dostum emre delikanlı çocuğa benziyodu=)

tiry4ki
tiry4ki
adam ne güzel tedavi etmiş işte. tıpta ayıp olmaz.sende bi gün basur olursan sende mecburen tedavi ettirceksin şimdi=)

orlando
orlando
abi çok güldüm bu lafına biraz hak verdim sana parayı veren düdüğü çalar lafı burada cuk diye oturuyo:))))))))ama diğer taraftan okuduğum kadarıyla bu kızları pazarlayan heriflerde çok çakallar valla bu heriflerden korkulur
~ 866 gün   mesajın adresini al  

orlando
orlando
ayrıca konu dışına çıkılmış gibi ahmet dursun pascal olayını duymuştum ama emre aşık nobre olayı ayrı boyuta taşımış işi emre türkiyenin en güzel mankeniyle birlikteyken mutluluğu nobrede mi buldu allah allah:)))))))))
~ 866 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
iyi de insan sırf para için yapar mı bu işi? nie futbolcularla olayı düzenleyen ..... kayırılıo? hırsızın hiç mi günahı yok
~ 865 gün   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ben futbolculari tutuyom..
~ 756 gün   mesajın adresini al  

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Parası olan isterse rusyadan manken getirir adamın bilmem neresinin keyfi emniyete mi kaldı:D
~ 72 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.

ıssız
ıssız
ben böyle şeyler görünce sövmekten alamıyorum kendimi
ulan bu memlekette kerhaneleri işleten bizzat devlet zaten ne namus bekçiliği yapıyolar
futbolculara gelince de adamlar bi ton para kazanıyolar
mankenler de bu işi yapıyor zaten
olayı tezgahlayan devlet olaya müdahale eden devlet
sigarayı üreten devlet sigarayı yasaklayan devlet
iğrenç bi dünya da yaşıyoruz

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 18

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008