ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
film festivali

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

seval
seval
film festivalinde kimler hangi filmleri seyretti?
hangilerini beğendi?_en dayanadığımız allahım şu filme katlanabilirsem artık bu hayyata herşeye katlanırım dedirten film oldumu? merak ettim
~ 862 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
kıl oldum festivale ve gitmedim hiç! Lanet olsun sosyalleşmeye çalışan ve ucuza film izlicem die tekrardan aynı filme gidenlere!!! ZAman kaybı!

angie
angie
gabrielle ve intikam meleğine gittim bukün için keane'e bilet almıştım ama gecikince sokmadı ordaki hatun beni kıl oldum en çok da ona gitmeyi istiodum.neyse intikam meleği eğer islediysenis oldboy serisinin 3.filmi..her ne kadar oldboy'u daha çok beendiysem de bu film de küseldi.Gabrielle biras bayıktı ama içindeki muabbetleri sefdim.keane'i isleyen olduysa bana bi sölesin ya acaip merak ettim ben onu.:(

seval
seval
ucuz ve iyi film izlemenin neresi kötü? evet insanların 'abi kaç filme gittin?'muhabbetinden hiç hazetmesemde festivalde çok para etmez diye gösterime girmiycek bi dolu güzel film var.benim için veda vakti zirveydi muhteşem bi film...ama mesela 3 defa gibi bi film varki o filme katlanarak sabrımı sınamış oldum.ve bir kez daha anladım ki 'yapıcaz ama anlamıycaksınız nerde sizde o derinlik ayınsınız olum siz ama biz yine de yapıorz belki anlarsanız umudumuz yok ama...'tarzı filmlere kıl oluorum.
~ 861 gün   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
ucuz diye filme gitmek kotu değil ama ucuz die hiç duskun olmayan insanların benim koltugumu doldurması kotu (bencil ben) yani sinema kulturu yok adamın ama yinede 2.5 ytl diye saldırıyo sona gidemiyo vakit bulamıyo ıvır zıvır.. geliyo anlamıyo iliyo sıkılıp cıkıyo yada bon bon vay be diip sonra unutuyo bu kotu sinema bence bi kultur ve festivaller eglence unsuru içersede eglencesi tamamiyle kulturel artıs ve entellektuel bi keyiften gelen eglence olmalı yani ulan sinema 2.5 yt hadi gidelim anlayışı saçma... 3 ytl ver bizim okulda gel izle bildigin vizyon filmleri yada geçmişin sağlam filmleri...

vulcao
vulcao
her zaman gitmek isteyip hiç bir zaman gidemediğim festival... :(

ilkisss
ilkisss
İf istanbul başlıyor 15 Şubat'ta, ona gidebilirsiniz mesela.
~ 572 gün   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
Eylül'de Birkaç Gün ,
Bakire ve Hamile ve
A Scanner Darkly ye gitmiştim filmEkiminde...

A Scanner Darkly görsel açıdan güzeldi ama gerisi çok yalan gelmişti bana , mesaj verme kaygısı resmen anırıyodu film boyunca...

Bakire ve Hamile güzeldi , gay sahneleri hariç.

Eylül'de Birkaç Gün izlediklerimden en iyisiydi diyebilirm.

15 şubat ında programına bakmak lazım tabii.. =))
hem tatil , can sıkıntısı geçer hem de aktivite olur =)

blabla
blabla
festival mi :( kadın film festivali afişi ödevimden d2 almam üzerine nefret ediyorum festivallerden :(

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008