ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sizce nası olucak bence biraz baştan savma bişi olucak.. yani öle gelio :S sizce dinlemeye değer mi?
27 Ekim 2005 19:37
cag
arkadaslar,ki yasemin özellikle sana söylüyorum, cıkcak olan gruplar gercekten elinden gelen özveride bulundular..eminim güzel bişi olucak..tavsiye ederim...sanmıyorum baştan savma bişi olmıycak,çünkü bu iş için baya yorulduk,ve emek harcadık...
eda rock the baskent diye,geleneksel yapmak istedigimiz bi şenlik..ankarada ki rock seven arkadasların hepsi davetlidir...bu arada rafet saol..
27 Ekim 2005 21:00
cag
saat 13 te baslıycak,yer baskent uni si amfi tiyatrosu..
27 Ekim 2005 21:15
cag
rica ederim,bekliyoruz::)
umarım begenirsiniz...
27 Ekim 2005 21:23
sramana
11 derece
28 Ekim 2005 00:34
yasemin
hava cok kotuydu o yuzden duramadim.. nasildi ya
29 Ekim 2005 00:04
yasemin
evt hoşta spor salonunda yapılmıcaktı öle denmemişti di mi :)
29 Ekim 2005 16:28
cag
öyleydi ama havanın bozması ve gercekten cok soguk olmasından kaynaklanıyor spor salonuna geçilmesi..ama gercekten gayet güzeldi...umarm bundan sonrakiler daha da güzel olur..ama sunu anladı okul,muzik toplulugu gercekten calısıyor ve bize yardımları daha da artacaktır...
29 Ekim 2005 16:32
yasemin
evet ins kostek yerine destek olurlar bundan sonra :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/334
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!