ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

mareenawa
mareenawa
keele uni ile ilgi bilgisi olan var mı kampus egitim bulunduğu yer vs.. erasmusla exchange düşünüyorum dönemlik
28 Ocak 2006 22:24   mesajın adresini al  

cugo
cugo
selam burak plymouth da ortam nasildir acaba ?
18 Şubat 2006 17:21   mesajın adresini al  

gökiwww.otocelik.com
gökiwww.otocelik.com
YA BEN HAZİRANDA LONDRAYA
DİL OKULUNA GİDCEM 6 AYLIĞINA TOEFL İÇİN Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI
17 Mart 2006 22:52   mesajın adresini al  

cugo
cugo
toefl a ıkı kez gırdım ankarada bılgısayar sıstemlı bır sınav sorulara verdıgın dogru cevap sayısına oranla zorluk derecesı artan sorular gelıor sınavda ıetls e nazaran lıstenıng kısmı daha kolay cunku cevaplar 4 tane secenek ten ıbaret bılmesen bıle 25% sansın var readıng kısmı bence ılets den daha zor cunku not bılgısayar la yapıldıgı ıcın altını cızme karalama gıbı seceneklerın olmuor sureklı bılgısayara bakmak da ınsanı yoruyor bence wrıtıng kısmı ıelts e gore daha kolay yanlızca bır bolum den olusuor hatırladıgım kadarıyla . ben ıelts e de gırdım 2 kez sana tavsıyem onunde zaman varsa ıelts e gırmen dır speakıng toefl a dahıl edıldımı bılmıorum fakat ıelts bence daha ıyı .. ıyı sanslar
12 Nisan 2006 05:35   mesajın adresini al  

ajanda
ajanda
seneye bi aksilik olmazsa LSE e gidecegim..bu okul cok ii ama TOEFL dan acayip puan getirmemizi istiyor..düşünenler varsa burayı şimdiden TOEFL için calışmaya baslasa ii olur :)
8 Kasım 2006 20:12   mesajın adresini al  

arseis
arseis
ya abi ingiltere için bayağı pahalı diyorlar... kuzey-güney diye ayrılmış... zenginler kuzeyde falan... doğrumudur...
24 Kasım 2006 15:11   mesajın adresini al  

arseis
arseis
heyyy kimseee buraya bakmıyomu yaaa.. biri yardım etsin..
28 Kasım 2006 20:39   mesajın adresini al  

cugo
cugo
ingilterenin geneli pahali bence .. ama londra ayri bi pahali mcdonalds menulerindeki fiyat farkindan anlamistim ben
19 Aralık 2006 19:20   mesajın adresini al  

komakino
komakino
arkadaşlar maaşlı staj olayı hakkında bilgisi olan var mı.netten hala araştırıyorum ama birebir orada yaşayanlardan bilgi almak daha sağlam geliyor bana:)
24 Ocak 2007 14:44   mesajın adresini al  

thecoolhacker
thecoolhacker
ingiltereye gitme bence tam bir salaklık ya amerika gibibiryer dururken ingilterde yaşam zordur gidenlere duyrulur....alışamazsın....yutar seni...
8 Şubat 2007 15:25   mesajın adresini al  

josefina
josefina
ingilteye gitmek istiyorsan dil okuluna git en iyi yol bu.Sonradan orda bir üniversitede ayarlarsın ve iş biter.Londrada aylık 190 pouda kadar ucuz dil kursları var hemde kalıcak yerıde sadece 70 pound. bence en ucuz yolu bu.en güvenilir yoluda bu. Vizede garanti gibi bişey oluyo o zaman. Ben yurt dısı egitim danışmanlıgında part time casıyorum. simini vermiyim. Reklam yapmıyım. İgilenen benimle burdan bağlantıya gecsin sadece.
24 Şubat 2007 13:53   mesajın adresini al  

kemal kunes
kemal kunes
Maasli staj olayini duymustum tanidigim bi kiz yapiyordu trden gelmisti oda londrada bi okuldaydi ama fazla bi bilgim yok...
Kimse buraya bisey yazmiyo ya yokmu ingilterede egitim alan???
alooooooooooo
7 Mart 2007 16:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008