keele uni ile ilgi bilgisi olan var mı kampus egitim bulunduğu yer vs.. erasmusla exchange düşünüyorum dönemlik
28 Ocak 2006 22:24
cugo
selam burak plymouth da ortam nasildir acaba ?
18 Şubat 2006 17:21
gökiwww.otocelik.com
YA BEN HAZİRANDA LONDRAYA
DİL OKULUNA GİDCEM 6 AYLIĞINA TOEFL İÇİN Bİ BİLGİSİ OLAN VARMI
17 Mart 2006 22:52
cugo
toefl a ıkı kez gırdım ankarada bılgısayar sıstemlı bır sınav sorulara verdıgın dogru cevap sayısına oranla zorluk derecesı artan sorular gelıor sınavda ıetls e nazaran lıstenıng kısmı daha kolay cunku cevaplar 4 tane secenek ten ıbaret bılmesen bıle 25% sansın var readıng kısmı bence ılets den daha zor cunku not bılgısayar la yapıldıgı ıcın altını cızme karalama gıbı seceneklerın olmuor sureklı bılgısayara bakmak da ınsanı yoruyor bence wrıtıng kısmı ıelts e gore daha kolay yanlızca bır bolum den olusuor hatırladıgım kadarıyla . ben ıelts e de gırdım 2 kez sana tavsıyem onunde zaman varsa ıelts e gırmen dır speakıng toefl a dahıl edıldımı bılmıorum fakat ıelts bence daha ıyı .. ıyı sanslar
12 Nisan 2006 05:35
ajanda
seneye bi aksilik olmazsa LSE e gidecegim..bu okul cok ii ama TOEFL dan acayip puan getirmemizi istiyor..düşünenler varsa burayı şimdiden TOEFL için calışmaya baslasa ii olur :)
8 Kasım 2006 20:12
arseis
ya abi ingiltere için bayağı pahalı diyorlar... kuzey-güney diye ayrılmış... zenginler kuzeyde falan... doğrumudur...
24 Kasım 2006 15:11
arseis
heyyy kimseee buraya bakmıyomu yaaa.. biri yardım etsin..
28 Kasım 2006 20:39
cugo
ingilterenin geneli pahali bence .. ama londra ayri bi pahali mcdonalds menulerindeki fiyat farkindan anlamistim ben
19 Aralık 2006 19:20
komakino
arkadaşlar maaşlı staj olayı hakkında bilgisi olan var mı.netten hala araştırıyorum ama birebir orada yaşayanlardan bilgi almak daha sağlam geliyor bana:)
24 Ocak 2007 14:44
thecoolhacker
ingiltereye gitme bence tam bir salaklık ya amerika gibibiryer dururken ingilterde yaşam zordur gidenlere duyrulur....alışamazsın....yutar seni...
8 Şubat 2007 15:25
kemal kunes
Maasli staj olayini duymustum tanidigim bi kiz yapiyordu trden gelmisti oda londrada bi okuldaydi ama fazla bi bilgim yok...
Kimse buraya bisey yazmiyo ya yokmu ingilterede egitim alan???
alooooooooooo
7 Mart 2007 16:06
buç
yüksek lisansın maliyeti ve şartları hakkında genel bir bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba aranızsa ingilterede yüksek lisans yapan var mı:?
20 Mayıs 2007 13:26
patrick
arkadaşlar selam, dil kursu için brigthon'a gitmeyi düşünüyorum (sprachcaffe) 9 aylık bir süre, dil kursu için brigthon ve sprachcaffe nasıl bir seçim sizce_?
8 Kasım 2007 00:49
denizhan
arkadaşım brighton'da idi 2 sene kadar önce.
gayet memnundu sanırım, daha sonra southampton'a yüksek lisansa gelmişti zaten.
ben şehre gitmedim ama güzel ve şirin olduğunu duydum.
ayrıca güneyde olması dolayısıyla tercih edilebilir.
8 Kasım 2007 22:57 ~ 9 Kasım 2007 10:21
patrick
tşkrler denizhan
8 Kasım 2007 23:14
fearless
Ben burada itude çap yapıyorum. Acaba burada bölümlerden birini bitirip diğer bölümü anlaşma sağlayıp ingiltere veya Almanya, Fransa vb ülkede okumak gibi bi durumum söz konusu mu arkadaşlar bilen varsa yardım rica ediyorum kendisinden ..;?
19 Ocak 2008 17:12
yasin altunkaynak
brighton cok guzel bi sehir bence..
iki tane universite var brightonda, tam bi ogrenci sehri ve oole kucuk bi yer de degil..
patrick demis ki:
arkadaşlar selam, dil kursu için brigthon'a gitmeyi düşünüyorum (sprachcaffe) 9 aylık bir süre, dil kursu için brigthon ve sprachcaffe nasıl bir seçim sizce_?
22 Ocak 2008 17:36
yasin altunkaynak
cugo kardes, ben ingilteresiz yapamaz oldum,, ayrica turkiyede de cok sikilir oldum..
bi gun ingilteresiz kalacagimi bilmek beni cok uzuyo.. bence, ingiltereyi o kadar da kotuleme yani..
22 Ocak 2008 17:40
kretzsche
ahah iyi iyi bunalımdan kurtulduğunu görmek harika =)
yasin altunkaynak demis ki:
cugo kardes, ben ingilteresiz yapamaz oldum,, ayrica turkiyede de cok sikilir oldum..
bi gun ingilteresiz kalacagimi bilmek beni cok uzuyo.. bence, ingiltereyi o kadar da kotuleme yani..
22 Ocak 2008 18:36
fulyaz
brightonda bı ay kaldm super bnce gercekden ogrencı sehri her ulkeden bı ınsan bulabılıosun...zaten ıngılterede bıerden bıere gıtmekde gayet kolay tren we undergroundla her yere ulasabılıosun...bızdekı bı mılyoncular gıbı onlarda paundland flaan war ılk bı hafta cok para harcarsın ama ucuz yerlerı buldun mu gerısı kolay bnce=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/333
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!