ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
3 sene icine yogun bir sekilde siki$tirilmis derslerden ibaret .Egitim gercekten iyi fakat yasamak zor ozelliklede yanlizsaniz
27 Ekim 2005 18:49
cugo
salford u hic duymadim ama manchester baya iyi ilk 5 de sanirim rankinglerden bakabilirsin istersen
27 Ekim 2005 20:13
cugo
http://education.guardian.co.uk/universityguide2005/table/0,,-5163901,00.html nekadar dooru bilmiorum bende birmingham a 5 . diye gelmistim burda farkli baya arastrimakta yarar var ama salford umu dusunuorsun?
27 Ekim 2005 20:25
kretzsche
oldukça yağmurlu bir yer olması insanı depresyona sürükleyebiliyormuş sanırım :)
27 Ekim 2005 20:50
kretzsche
niye ki abi orda başka öğrenciler vs. yok mu . derslere girip çıkarken iletişim kuracağın insanlar yok mu. üni. ortamı nasıl bilmiyorum ama illa ki birileri vardır?
abi kimse kimse yi iplemior herkes kendi halinde ole bir ortam yok katilabilceim sosyal aktiviteler disinda.i ingiliz ler arasinda bir grublasma var kimseyede ihtiyaclari yok yabanci olarak .turk desen 40 bin kisilik unide 15 tane var bulmak bi dert zaten bende pek sosyal bir insan deilim acikcasi odada oturmak cogu zaman daha keyifli ama bu kadari fazla bana kafayi yicem bi ara
31 Ekim 2005 01:55
cugo
bende bi tane turk bulsam yapiscam valla guya arkadas olarak konustuum 2 3 kisi var cinli falan ama ben turkun dostu turktur diorum .
8 Kasım 2005 17:46
cugo
6.5 sene iyi durmussun kolay diil hakketen ben ilk firsatda burdan gidicem .
27 Kasım 2005 22:19
soner
Ah Canterbury ah =((((
17 Aralık 2005 21:12
tane® can
ya fiyat olayı nedir? aylık masraf ne akdardır?
1 Ocak 2006 21:22
tane® can
yurt olayı varmıdır? evde kalsan cok kasar mı? ne yer ne icersiniz?
1 Ocak 2006 21:23
tane® can
part time iş bulunabilir mi?
1 Ocak 2006 21:24
tane® can
neyse yine de tşk ettim, ben cvplarımı buldum:)
2 Ocak 2006 21:23
tane® can
ben uygun bi yer buldum ya essex aklıma yattı, hem berkshire 1,5 saat. şimdi sorun kabul edilmekte erasmusa:) bi de ing bildiğimize inandırmak lazım adamları:)-tam sacmalık aslında ya nesye
2 Ocak 2006 21:26
cugo
babanın arkadasının durumu ılgınc benım gıtme nedenım ıngıltere yı sevmemem .yanı en azından okul hayatı boyunca amerıkada yasamak harıka olurdu eger ıyı bır ıs bulursam da kalırdım olmaz sa yapıcak bısı yok belkı sırf orda yasamayı sevdıım ıcın bende baska bı ıs bulur onu yapardım ..turkıyede calısmak gercekten cok ıyı olurdu ama ıstedıım sartlar olsaydı ...umarım ıstedıın olur
6 Ocak 2006 04:38
kemal kunes
Aslinda Ingilterede okumak veya yasamak o kadar da kotu degil. Essexin cok guzel bi kampusu var, cok guzel arkadaslar edindim Turk ogrenci sayisida baya fazla hatta Turkish Society felanda var.
8 Ocak 2006 13:16
kemal kunes
Ben burali oldugum icin bana yasamak guzel geliyo herhalde. Sizin icin tabi farkli.
10 Ocak 2006 03:35
cugo
essex iyi bilirim bende abim ordan mezun kampus fena diil sehir diye bisi yok ama bi tane sokak okadar . ama sehrin kucuk olmasi onemli diil ben burda bunu anladim arkadas ortami herseyi unutturuor adama burda da bi turkish society olsun diye k.icimi yirtim takan olmadi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/333
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!