ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bahçeşehir SolarCar yaparsa ismi ne olur? Tabiki "utu" olur. Peqi bu "utu" neden çıktı ??? Sümer güneş tanrısı kendisi. İyi bir arkadaşımız kendileri hatta bazen alay konusu olmuşluğu vardır ütü diye ama biz ona kısaca "utu" diyoruz.
Neyse geyik bitsin normale dönelim. Bahçeşehir Üniversitesi Mekatronik Kulübü olarak "utu" isminde bir solarcar yapıyoruz. Bilgilendirmek amaçlı bir sitede yaptık ama hala hazırlanıyor. Ekibimiz kurulud ve hazır. Sağlam, birlikte çalışmaya yatkın ve enerjisi bitmek bilmeye bir ekibiz. Bilgi için;
www.eng.bahçesehir.edu.tr
Not: Bu forum Bahçeşehir Üniversitesinde neler oluyor sorusuna cevap ve önceden yazdığım Bahçeşehir Kampüsü uyanıyor kısmına cevaptır. Fazla geyik ve zaman israfı için özür dilerim...
11 Nisan 2006 20:08
üstteki
Arabanın solmaması için sürekli gece kullanmak gerekmiyor mu ? = )
11 Nisan 2006 23:18
angie
bari butu koyalım da bötöye bensesin :P şaka bi yana beni heycanlandıran bi procedir kendisi umarım küsel bişiler yapcas :)
12 Nisan 2006 00:41
sod
UTU kelimesinin bir açılımı yok açıkçası. Sümer güneş tanrısının adı. Cengiz hocamızın seçimi ve ekip olarak onayladığımız bir isim (!)...
BUTU daha iyi, ama kelime arasında tavuk BUTU şeklinde değiştirilebilir...
13 Nisan 2006 19:38
tiny
fatihcigim ha butu ha utu işimiz e yarayacak mı sen ondan haber wer abi bak galyana getirme bizi
13 Nisan 2006 22:52
sod
Miniğim senin için gidecek o araba ;) Walla hocalar bizi biraz rahat bıraksa biz bitiririz en şekillisinden hatta hızlıda olur yani... :D Ama hocalar kedi istediği şekilde olsun istiyorlar... Bizde saygı duyuyoruz. :D
14 Nisan 2006 07:21
tiny
Hımm olsun man gitsinde kaç basıyor bakayım.peki nereye gideceksiniz abi icat arabasıyla hehehe
14 Nisan 2006 23:06
alemonia
ben anlamam mekatronik mekatronik bahcesehir die bakim dediydim (:
14 Nisan 2006 23:07
sod
ilk mesajdaki adres yanlış olmuş yeni fark ettim hemen düzeltiyorum... Kusura bakmayın...
Bu arada mekatronik fln anlamayan arkadaşa bir önerim var mühendislik proje yapıyor ve dikkat ederseniz sadece bizim sayemizde duyuluyor. Ama diğer bölümlerinki ana sayafadan tut her yerde var... Sebebi nedir sizce??? Bir ipucu vereyim size, özelliklede Didem arkadaşımıza (yukarda ismi yazmadım biraz gizemli olun diye :P) bizle ya da kampüslerin uzak olmasıyla alakası yok olay beşiktaştaki hocalarda... Yoksa açıkçası bende isterdim orda BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ yazmasını...
İyi çalışmalar herkese destekleriniz için teşekkürler...
Not:Didem sana karşı bir garizim ya da kötü düşüncem yok zaten seninle bir tanışmışlığımız yok. O yüzden yanlış anlamayacağını umarım.../b]
arkadaşlar kötü bir haberim var size arabamızın ismi değişti... Enver Yücelin katkılarıyla arabamızın ismi değişti ve KılıçArslan - I oldu... Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ama şunuda bilelim; UTU ölmedi kalbimizde yaşıyoır. Bu projede olmazsa diğer bir projede yapacaz UTU isminde bir araç... Hadiyin kolay gele... Ben derse kaçıyorum... :D hehehehehehehe
20 Nisan 2006 07:22
cagacu
inşallah bi solarını yapalım hidrosu arkadan gelir
Yaşasın Enver oğlu Kılıçarslan-1
23 Nisan 2006 00:36
cagacu
Yok biz henuz solar ı ile ilgilenioz.Hidrosu belki seneye.orayada el atarız artık belli mi olur.Okulda yeni acılımlar sezinliyorum zaten bu aralar.
24 Nisan 2006 23:28
ciyan
Walla solar ını yaparken binbir zorlukla uraşıoruz, bide hidrojen dersek okuldan atarlar walla bizi =) Ama senin hatrına yaparıs hidrojenli bitane :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3324
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!