ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hayatın herhangi bir safhasında elbetteki herhangi bi konuda reddedilmişsizindir..
ben olsun yaa hayatın bir parçası olur böle şeyler diyorum ve devam ediyorum nefes almaya..........
10 Nisan 2006 00:07
morgana
Kesinlikle hak veriyorum,zaten reddedilmek kabul edilme isteği uyandırıyor insanda,bu da insanın daha çok çaba sarf etmesini sağlıyor.Zaten her istediğimiz olsaydı hayat çekilir olmazdı...
10 Nisan 2006 00:19
gregory house
kızlar tarafından bi 25 30 kere reddedilmişimdir...
hatta belki daha fazla...
hayatımın parçası oldu artık
10 Nisan 2006 00:22
iksir
sınawları ne zaman erteletmek ıstesem hep rededılmısımdır cok acı ya walla
10 Nisan 2006 00:25
rock n roll
evet bizde hep başarısız olurduk
ben hoca olunca seneye kesinlikle reddetmiycem :))
10 Nisan 2006 00:30
iksir
ama unıdeyken olmuo hatta gecen hafta ekonometrıyı erteletmek ıstedım ve kapıdan geri döndum bı de kendıme guvenıorum hoca tez hocam benı kırmaz dıe:))
10 Nisan 2006 00:30
palali
arkadaşlar işin birde diğer tarafı var ama öğrencilerimde benden isteyebiliyor böyle şeyleri ama mesela siz günlük planınızı sınava göre yapmışsınız sonra sınavı ertelemişsiniz o derste hop müfettiş geldi yamulduğunuzun resmidir :)
10 Nisan 2006 00:32
rock n roll
düşün artık ben anfide söyledim hocaya, hoca dalga geçti resmen
onu bırak arkama baktığımda bi 80-90 kişi kızgın suratla bana bakıyorlardı
az küfür yememişimdir ha !!!
-eve bir tane daha köpek alsa nasıl olur? ..-HAYIR!
-Ben bu yeşilimsi,kıvırımsı,ezilmiş bitkiyi yemesem anne? ...-HAYIR!
- Yaaa su değil kola içsem??..-HAYIR!
- bak sen tamamlarsın parayı di mi anne, nolucak beee hade hadee?..-HAYIR!
- E-5'e çıkabilirmiyim arabayla?..-HAYIR!
...offfff hem annem hep annem, en çok annem tarafından reddedilmişimdir. Sayesinde korkak,her şeyi kabullenen bir genç olucam:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3307
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.