| |
köprüalt ı
|
replikası sevelim sevmeyenleri uyaralım.
allah onları başımızdan eksik etmesin, herkese onları canlı dinlemeyi nasib etsin yaaaaarebbim! amin
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
kulacogullari
|
ılk defa senden duydum ne kadar cahılmısım
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
root
|
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
moviebiker
|
süper yav.çok severim kendilerini.hele hele ömür sayacıyla fakir on numero parçalar :P
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
köprüalt ı
|
efenim 3 adet albümü (köledoyuran,dadaruhi,avaz) çeşit çeşit filmlerde de müzikleri(maruf, iki genç kız, istanbul hatıras) olan replikas acaip bi müzik yaparlar. böle dinlerken rak da gelir kulağınıza arabesk de ege havalarıda ve öle bişe oluşur ki türkiye'de bölesi yok dedirtir. anlatmıyim dinliyim
|
|
~ 874 gün
|
|
| |
dollyfatale
|
rockncoketa basın tarafında olduğum için replikası en önden dinledim. ööle tatlılardı ki. çocuk gibi. konser sonunda düdük, oyuncak filam attılar dinleyenlere. ben de yakaladm bi tane /(^_^)\
|
|
~ 872 gün
|
|
| |
dollyfatale
|
replikası seven babazulayı da dinlemeli...
babazula rulezzzz dudeeee:D
|
|
~ 872 gün
|
|
| |
taharet musluğu
|
anlatılanlara göre büyük adamlar vesselam :p ama ben rockn coke'ta önlerinden geçtim dinlemedim :S ......tühh oyuncak attıklarını bilsem
|
|
~ 872 gün
|
|
| |
bliss
|
|
|
~ 872 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
replikası duymamış olmanız, yada burda duymanız gercekten enteresan bence, bende cogu yerde babazulayla anıldıklarını farkedıorum, bence de iiler 2 sı de ama bi yere kadar sanki...
|
|
~ 871 gün
|
|
| |
angie
|
babazulayı seven zen i de dinlesin o saman :)
|
|
~ 871 gün
|
|
| |
küb.
|
replikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass!!!!!!!!!!!
işlevini yitirmemiş geçkin gibisi yook:))))))))))))))))))))))))))
|
|
~ 826 gün
|
|
| |
burakargın
|
Replikas başlığını ben açacaktım yaaaaaa!
Sinem benden önce davranmışsın, tebrikler...
Ben de lise 2002 yılında filan keşfettim galiba. O günden beri dinlerim.
Köledoyuran, Dadaruhi ve Avaz dışında albümleri var mı başka?
Seyyah, Ömür Sayacı ve Deli Halayı favorilerim.
Bir de Babazula 'yı ve Nekropsi 'yi öneriyorum.
Özellikle Babazula harmanladığı müzik türleriyle bol göbek attırıyor.
Replikas'la ilgili gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim. :)
|
|
~ 826 gün
|
|
| |
hızlı ve övkeli
|
replikasla üniversite 2. sınıfta tanıştım biras geç oldu ama güç olmadı abim saolsun keşfedip evimize getirdi:D gece kadar rahatsız etmiyor en sevdiğim şarklarından biri ömr sayacı da öle...kendilerinin henüz canlı performansını dinlemek nasip olmadı...ama çok i olmadıklarını duydum...şarkı sözleri bi kaç kelimeden oluşup genelde enstrümental müzik yapaolar.hatta "."şarkılarında hiç söz yok:)
|
|
~ 799 gün
|
|
| |
küb.
|
harp olmadaan gün dogmaaaaaz!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
~ 785 gün