ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilkent üniversitesi > "DJ Partisi" XXL show...

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sadikko
sadikko
bu akşamki acık otoparktaki hip hop party cok guzeldi.. organize edenleri tebrik ediyorum gelmeyip kaçıranları şiddetle kınıyorum..
7 Nisan 2006 22:54   mesajın adresini al  

*€nch@ntress*
*€nch@ntress*
Biz ilk başta bi anlam veremedik ne oluo ne bitio die, çok garip bi party'ydi yani nebliim millet arabaları parketmiş ööle uluorta sanki araba fuarı sooracııma kimse dansetmio öölece dikilio ve az insan var... Ama yinede hiç bi etkinlkik olmamasından iiidr bende tebrik ediorum.
8 Nisan 2006 00:42   mesajın adresini al  

nefertari
nefertari
tesaduf eseri gectik de ordan, uzaktan bir sesler geliyor, dedim yarebbim ne oluyor burada, sonra ses kaynagini bulduk da gulmekten olduk vallahi. su okula geldim geleli gordugum en ilginc manzaralardan biridir sanirim. gulecegim daha buna cok, muzik son ses de icraat yok aynen Sema'nin dedigi gibi. hiiiiiiiic begenmedigimi de belirtmek isterim.
8 Nisan 2006 00:46   mesajın adresini al  

belma_butterfly
belma_butterfly
daha onceden neden haber verılmemıs acaba o zaman ınsan sayısıda fazla olabılırdı ınsan sayısı fazla olunca partıde guzel olurdu tabıkıde
8 Nisan 2006 01:06   mesajın adresini al  

sadikko
sadikko
biz dogulu ogrenciler olarak muzigin sesini duymamızla beraber haberimiz oldu.. bilkentin üvey evlatlarıyız biz.. :(
8 Nisan 2006 10:42   mesajın adresini al  

sadikko
sadikko
aranızda kim nerede staj yapıyor? imkanlar nelerdir? bi görelim istedim
7 Haziran 2006 18:49   mesajın adresini al  

djorcunkural
djorcunkural
salata mesa dan once yada snra calıodu sanırsam ...
28 Ekim 2007 22:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008