ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > boğaziçi üniversitesi > Boğaziçi'nin Bomba Hocaları

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

arcade
arcade
Yaa bu bomba lafı her tarafa çekilebilir de ,her bölüme özgü bomba hocaları, yaptıkları olayları paylaşabilirsek sanki hiç fena olmaz. Hem bi taraftan seçmeli ders fln alırken fikrimiz de olur:P
27 Ekim 2005 03:02   mesajın adresini al  

wakabayashi
wakabayashi
konu yargıya intikal etmiş durumda (kendisinden şu anda ders alıyorum yani,nolur nolmaz) :)

diğer bölümlerden de bi Ata Akın wardı BM502 almıştım 2 sene ewwel...çok iyi anlatır eğlencelidir dersleri.ara sıra abuk subuk sorular da sorar dersle 1000km öteden bağlantılı :).bi gün bu lazerleri falan anlatıyodu dersle ilgili.hani şu star wars'da bilmem kim kullanıyodu öle şeyler dedi.kimdi diye sordu çıt yok.hadi bilene AA wercem bak dedi.biri çıktı pat diye yapıştırdı cewabı.o gün girdim dersin sayfasına çocuk direk AA :),sınawa mı çalışsan star wars mı seyretsem ikilemde kalmıştım..
27 Ekim 2005 05:33   mesajın adresini al  

remorphas
remorphas
Ortaçgil derim, anlayan anlar...
27 Ekim 2005 05:45   mesajın adresini al  

wakabayashi
wakabayashi
zdan! zdan! zdan!, hocanın intikamııı!...."bomba ihbarıyla sınawı erteleten öğrenciler sene sonu asıl bombayı notlarında gördü...."

:D hey gidi..
27 Ekim 2005 05:51   mesajın adresini al  

exelon
exelon
david pinhas
anlatsın biri yanlış hatırlamıyorsam boğaziçi hocasıydı..
bi ara bizim bölümü de elden geçirdi adam.
ben ilk defa bütün sınıfta (100 alamayınca ağlayan öğrenci modeli de dahil) nefret uyandıran bi hoca gördüm, bi daha da görmem sanırım.
27 Ekim 2005 13:00   mesajın adresini al  

avni
avni
binnaz toprak, refik erzan, kemal kirişçi, suna kili
27 Ekim 2005 19:49   mesajın adresini al  

elif
elif
Cüneyt Argun Genç :)
27 Ekim 2005 23:22   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
ortaçgilin klasik efsanesi :

"hocam kasarsam geçirir misiniz?"
"kızım kasarsan nasıl geçiriyim!"
27 Ekim 2005 23:24   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
bir profesör (prof dimi lan??) hayatını nasıl olur da bir börekçide saatlerce caddeye bakarak geçirirki??
hss alsın bence, daralmasın
27 Ekim 2005 23:29   mesajın adresini al  

arcade
arcade
yav hiç mi iyi bomba hoca yok? bi tane bende var. izzettin önder. süper bi adam tavsiye ederim. "government control" diye bi ders veriyo. şu okula geldim geleli ilk defa hiçbir saniyesinde sıkılmadıım bi ders. salı saat 1 de park1'de gelip deneyebilirsiniz. espriler fln çok iyi.
28 Ekim 2005 00:21   mesajın adresini al  

tinkerbell
tinkerbell
izettin önder cok tatlı gercekten yalnız her an ölebilirim gibi bi takıntısı var bilmiorum fark ettinmi..
28 Ekim 2005 00:26   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
selim şeker
çok zor anlatmak
çok çok zor...
amerikada phd yapmış biri nasıl olur da "are you agree?" der????
peki insan nasıl elektrik-elektronik profu olur da, ayağında terlikle dolaşan bir elektrik teknisyeninden daha az temel bilgiye sahip olur...
ne yapıp edip dersini alın, anlayınki boşadır bunca emek, en iyisi simitçi açmaktır..
28 Ekim 2005 00:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008