offf takside sharon emel i çıkardılar. işte 2000 li yıllar ve türk televizyonculuğu
26 Haziran 2006 05:35
asmin,,
az önce haberlerde gördüm, mahsun kırmızıgül insanı, fatih terime türkiyenin en büyük vantilatörü dedi :S,,
21 Temmuz 2006 19:32
bloodlust
"Her türlü müzeyi severim" => Şenay Akay
"Başımdan aşağı kaynar sular düştü" => Fatih Ürek
"Tenceren dibin kara, seninki senden kara" => Tanju Çolak
"Uçan da kuşlara mavi boncuk, ben annemi özledim" => Tuğba Özay (türkü söylerken)
Marks&Spencer Hülya Avşar show'da Mahmut Tuncer'in mark sıpensır beye çok teşekkür ederiz demesi.
İbrahim Tatlıses'in ben almanyaya çok giderim mesela dün viyanadaydım demesi
Emrah'ın mozart'ı hiç dinlemedim ama Türkiye'ye gelirse konserine seve seve giderim demesi
Asena'nın salak olabilirim ama aptal asla demesi.
picasso'nun eserleri hakkındaki düşünceleri sorulan seda üren'in şu sözleri :
eserlerini çok beğeniyorum, bir gün kendisiyle tanışmak, neler yaptığını konuşmak isterim ve nilay dorsa'dan:
kendisiyle avrupa'da bir-iki yerde karşılaşmış olabiliriz
yıllar önce iç çamaşırı almaya giden mahsun kırmızıgül'ün tezgahtarın slip mi istersiniz boxer mı sorusuna ''yok kardeş sen silip zahmet etme ben
evde silerim'' demesi
7 Şubat 2007 20:24
valderrama
pazar günü maraton'da galatasaray'ın bi macından sonra 3 gol atan ve ertesi gün düğünü olan ümit karan'a oguz tongsir aracılığıyla erman hoca şu soruyu sorar: "ümit macta gole doymadın adeta,peki yarına atacak golün kaldı mı?"
...şansal büyüka olayı toparlıcam diye her hafta oldugu gibi yırtmıstı bi taraflarını:)
9 Şubat 2007 23:05
weathercock
mustafa topaloğlu bülent ersoya bülent bey demişti ve polemik, karşılıklı atışmalar olmuştu. son cevabı mustafa topaloğlu söyledi veeeee:
- Bülent hanım çok iyi yerlere gelicekti ama önünü kestiler :D
14 Ağustos 2007 18:30
su-yeon
sadece onu kestiler dememiş arkasından destek olmak lazım bülent beye demiş
banada arkadaşım anlattı on dakka güldük
4 Ağustos 2007 21:39
[[*ceren*]]
harika ya gece gece koptumm gülmekten:DD
5 Ağustos 2007 04:46
hasnicktir
Beyaz show a ata demirer konuk olmuştur. Kızımızın biri sırf soru sormak için canlı yayına bağlanır.
kız : kız arkadaşı olup olmadığını merak ediodum
beyaz : evet ne kadar güzel damardan bir soru.
ata : esra inanıo musun sorddunaaaa (garip bi yüz ifadesi ile)
k : ay yoksa yani....
a : niye vercen mi? töbe töbe..
Salon kopar, beyaz durumu toparlayamaz ve reklam girer. :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3245
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.