ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Televizyonlarda her gün yeni bir gaf yapılıyor... Ama bir de 'klasikler' var... İşte, günün gırgır 'haberi'... Bakalım siz hangilerini hatırlıyorsunuz.
Melih GÖKÇEK'in konuk olduğu bir televizyon programında canlı yayına katılan bir hayat kadınının sözleri:
"Melih BEY iyi günler, biz, bizim kerhanede 100 tane orospu, senin gibi bitane orospu çocuğu doğuramadık!!! " demesi.
Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve...
Seda SAYAN:
- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ?
- Nerden arıyosun bizi Mustafa ?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım... (Mustafa SARIGÜL)
İsmet Badem bir basketbol maçında seyircilerin arasına çıkar ve bir kızla röportaja başlar.
Badem: sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden?
Kız: ben Efes kızlarından biriyim zaten.
Badem: Aaa öyle mi çıplak değilsin ya tanıyamadım.
Bu diyalogdan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu kopmuştur ve ekranları başında izleyen milyonların söylemek istediklerine tercüman olmuştur.
Murathanoğlu: Ya İsmet bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?
Esra Ceyhan'ın programında da böle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler, Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına, kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak demesi veeee
Müslüm Gürses filminden bir sahne; Müslüm Gürses kadını kollarından tutmuş sarsa sarsa sormaktadır;
Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog:
-Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri
yemeyi düşünüyor musunuz?
-Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız.
Jean Claude Van Damme'ın BBG evine girmesi. Akabinde oradaki bir yarışmacıyla diyalogu:
Jean Claude Van Damme: Do you speak english?
03 hede: maybe
Reha Muhtar'ın tavanda yürüyen sirk cambazı ile konuşurken ekranda kendi görüntüsünü ters çevirtmesi ve röportajı 2-3 dakika boyunca baş aşağı yapması
Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken "tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun afallaması.
Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz
ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu...
HC: Cevizoğlu efendim.
Reha Muhtar telefondaki adama fırça atıyor.
-Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver??
-Bakın efendim şöyle izah edeyim...
-Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap versene??!
-......??
Arena'da Uğur Dündar'ın fırın sahibine "bakın beyefendi tavanı yok buranın, pislik götürüyor burayı, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sorduğunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Uğur Bey siz
eğitimli insanlarsınız bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdiği an.
Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız?
Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı.
RM: Peki o sırada ne düşündünüz?
Mağdur: Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey.
RM: Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi?
Mağdur: Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu.
RM: yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi?
Mağdur: Hatırlamıyorum.
RM: Peki efendim.
Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip, "abi nasılsın? Ben de türküm" demesi.
Satanist hikâyelerin revaçta olduğu günlerde, abuk TV programlarının birinde, İzmir de satanist olduğunu iddia eden bir arkadaşla, röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog:
Muhabir- peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyor sununuz?
Satanist- yok be abi, İzmir de bakire kız ne arar
5 Nisan 2006 20:18
gregory house
abi bunun kitabı var ya :)
5 Nisan 2006 22:30
mr ako
Turgay şeren ali samiye: "yok artık ebesinin ... "dediydi
5 Nisan 2006 22:40
brcnbrc
reha muhtar bi haber sunarken 10.000 üzerinde 7.000 tane polis görev yapıo demiştii yıkıldım :)
5 Nisan 2006 22:46
a. bandini
arkadaştan aktarıyorum.
Flash Tv'de Haberler yayında. Sunucu son haberi kapatıyor:
-Evet sayın seyirciler işte küçük gömercan'ın dramını izlediniz. pek yazık. kısa bi reklam arasından sonra burda olacağız.
Sunucu gayet rahat ellerini masaya koyar -reklamlara girildi sanmaktadır- :
-Ben bi zıçayım!!! der. O sırada set ekibinden heralde el kol işaretleri yapılır. Adam gayet rahat:
-Evveeeet...şakhamızıda yaptıkh. Sıradaki haber....
diye devam eder
6 Nisan 2006 00:58
polair
sene 200 Galatasaray - BvB maçı hagi gol atıo ;
-spiker : professör attı kalkın ayağa gol oldu doksana attı ( top hemen yan direğin dibinden gitti üstteb falan diil acı üsten ) şapka çıkarın sokağa çıkın ....
spiker 2. golde : gol oldu gol oldu !!! Kral attı , Şükür attı 2-0 oldu gol oldu , şapka çıkartın kaleci dondu kaldı gol oldu , DİKKATTT=>
spiker devam....: " bu akşam robocop 2 var sayın seyirciler " kalkın ayağa karnaval oldu wesfallen stadı kralın gölü
ercan taner di galiba eueheuheuhe
6 Nisan 2006 01:04
ex
ekşi sözlük mü oldu bura ya copy paste yapıp konu açıyosunuz.
6 Nisan 2006 05:31
yavruş :)dişikartal
yanee ben de okudum yanneee :p :D
6 Nisan 2006 10:00
menessamet
sene bilmem kaç..hugo'nun 13yaş altı çocuklar için dünyaın en ii atari oyunu olduğu yıllar.yanılmıosam kanal 6daydı..spikerimiz hiç yaşlanmayan ( adam bilmem kaç yaşında ama hala 10sene önceki halinin aynısı ) telefonla küçük bi izleyici oyunu oynamaa başlar.oyunda çabuk yanması üzerine çocu sinirlenir we hay ..mına koyiim der.hemen akabinde olayı toparlamaya çalışan spikerimiz , üstüne bi de 'tamam yavrucum oyun bitti'şeklinde laf söylemesi üzerine deliye dönen kahramanımızın muhteşem repliği'HUGONUN DA .MINA KOYİİM SENİN DE ...'
6 Nisan 2006 19:53
okanozen
Mehmet Ali Erbilin sunduu çarkıfelek programı; kadının biri Mehmet Aliye oolunu övüp dürüo..o sırada ekranda gözükmeyen Mehmet Ali Erbilin şu sözleri Televizyonlarda yankılanıor: "Yeterr be ooğlum ooğğlumm...Oooğlunun a....koyyimm"
6 Nisan 2006 19:56
ezgi ~
Ata Demirer in olayını unutmam bu bağlamda...Beyaz showdaydı..bi kız bağlandı telefonla "kız arkadaşın var mı?" dedi Ata Demirer'e.
-Vercen mi? dedi Ata Demirer...
Beyazsa -canım ya yazık pis oldu- "Yani Ata kalbini verecek msn onu soruyo" filan dedi ama nafile yane aslında..
Geçmişe mazi,,...ilmişe gazi bi yerde :))
6 Nisan 2006 20:58
bad religion
geçen yıl yazın yayınlana bi programda (ece erkenin sunduğu yamulmuyorsam aşkım benimdi adı) erkeklerden birisinin abisinin onu 18 yaşındayken ruslara götürdüğünü söylemesi üzerine şarkıcı konuklardan birisi(ismini bilmiom), "zaten karadenizliye sormuşlar sizin orda tsunami var mı demişler o yok bizim orda tsunami yok rsuna.. var demiş.." diye fıkra anlatarak kendi kendine kahkaha atmıştı sunucular (oya aydoğan falan) hemen değiştirmişlerdi konuyu bozuntuya vermeden...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3245
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.