ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > webcam i kuramıyorum. yardım lütfen.

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

atalay
atalay
arkadaşlar windows xp service pack 1 de webcami rahatça kurabiliyordum. şu anda ne yüklü bilmiyorum ama webcamı kurmak istediğimde "windows logo uyumluluğu gostermiyor" gibi bir mesajla kurmama engel oluyor. daha once boyle bişeyle karşılaştınız mı, sorun nedir?
5 Nisan 2006 14:06   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
ewt benimde öle oldu ama hiç bişey yok gbi dwm et dedi bilgisayarcı... oldu o zmn
5 Nisan 2006 14:17   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
yaa bende öyle şeyler çıkmamıştı, direkt oldu, o yüzden daha fazla bilemicem.
5 Nisan 2006 14:42   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
ne alak ya ? windows logo uyumluluğu mu ? WEB te aratırmısın çıkan hatayı Atalaycım ? veya direk hatayı buraya copy paste edermisin aynı şekilde ?
5 Nisan 2006 14:44   mesajın adresini al  

1914
1914
atalay bence sana bozuk webcami satmışlar ede.
5 Nisan 2006 15:05   mesajın adresini al  

atalay
atalay
abi yok ya eski bilgisayarımda çalışıyordu olm gittik en pahalısından aldık :D goruntu cam gibi olm star tv kameraları gibi :Pp film bile çakiyoruz. volkancım hata şu;
5 Nisan 2006 15:22   mesajın adresini al  

jjj
jjj
arkadasım sana cözümü anlatayım.Webcamlerin cogu tv kartıyla aynı yolu kullandıgı icin cakısıyor.Onun icin webcami actiginda, tv izleyemiyorsun.Ya da tam tersi oluyor.Cözüm, sistem dosyalarından geciyor.Webcam calısırken ya da programı calısırken,ctrl+alt+del yap ve cıkan ekranda, vm sti_303 ya da sti_303 dosyasını görevini sonlandır de.Daha sonra bul dan Cde tarat bu dosyayı, program filesdaki haric, basaka nnerde bulursa sil.Genelde 1 tane bulur o da windowsun icindedir ama program filesin icindekini silme!Sonra yeniden baslat.İste sorunun cözüldü.Kolaylıklar, selametle.
5 Nisan 2006 16:10   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
ya bende de sole bi problem var

işletim sistemim 64bit?

kameralar tanımıyo naapcaz
5 Nisan 2006 23:43   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ya cihan ne diyon a.q :))
6 Nisan 2006 12:56   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
Arkadaşım şöyle açıklayayım,
Yüklemeye dewam ettin ve kurdun webcami kurarken taktığın usb potu önemli webcam driverın sadece o usb potu üzerine kurulu oluyor. bu yüzden çalıştırırkende aynu usb de olsun web cam in

Diğer adımda ise MSN web kamera ayarlarından TV kartını değil Web cami seçmen gerekli.

Bunun sebebi de Web cam de Tv kartı da video yakalayıcı statüsünde tanınır. Web cami kurmadan öncede MSN kendisi Tv kartını birincil video yakalayıcı olarak atar.

Sorununun düzelmesi için;

MSN de (7.5 için)
Araçlar / Ses ve görüntü kurulumu
ileri ileri ileri diyoruz
Görüntü kısmına geldiğinde açılır listeden Tv kartını değğil Web cami seçiyoruz:))

Yardımcı olmak istedim.
29 Temmuz 2006 13:12   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
inşallah 3 aydır bununla ugrasmıodur:)
29 Temmuz 2006 13:14   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
ahaha tarihe bakmamışım:))))

Nese belki başkasıda aynı sorunla karşılaşır okur işte:)))
29 Temmuz 2006 13:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008