walla geyik yaaprken uykum gelmiyo ama ders cok lanet bişey yaaa naparsan yap zombiye dönüyosun
6 Ocak 2007 19:50
-kaan-
En güzeli sınava girmeyip akışına bırakmak olayı..
6 Ocak 2007 20:44
seko'o
ybu aralar bana da lazım olacak millet red bull diyoda en güveniliri kahve gibi sanki :p
6 Ocak 2007 21:13
hilalce
arkadaşlar benim umrumda bile olmuyo..yaşasın uykuuuuu, yaşasın yemek yemekkk
merchant_of_life demis ki:
walla arkadaşlar masamda ders calışırken gözüm sürekli yatagıma kayıyo inanılmaz psikolojik savas veriyorum..yataga sana yenilmicem diyorum.ama bi süre sonra kendimi yatakte ders calışmaya çalışırken buluyorum sonrası malum biliyorsunuz..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
7 Ocak 2007 13:26
no doubt
ben şahsen şu yöntemi kullanıyorum:
F alınca yaşayacağınız o pişmanlığı ve mutsuzluğu hayal edin...ztn o hayalden çıkar çıkmaz kendinizi kitapların başında bulucaksınız yani o kdr işe yarıyo uyku muyku kalmıyo hahahaha:)
10 Ocak 2007 21:34
taz
abi kalacagım dersten kalmısım bide uykumdan mı olayım:D
11 Ocak 2007 14:49
restricted_mind
ben bırakıcam okulu sanayide iş buldum çalışcam :PPPPPPPPPPPPP
11 Ocak 2007 16:16
ayaz26
ya soruna bak yatın aşyagı ne için uykusuz kalıyonuz
11 Ocak 2007 16:32
ostia puta
biz en son bi kutu matador'u yarım yarım içip 6'ya kadar dayandık arkadaşımla... ama gerçekten gerekiyosa hiçbişey olmadan da sabahı bulabiliyosun, psikolojik bu işler:p
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.