kahve için bi aspirin . sigara içenler içinde aşırıya kaçmayacak kadar sigarada öneririm..( anlamayı kolaylaştrır )
2 Ocak 2007 17:00
cs
sınav gecesi uykuyu kaçırmak bence gayet manasız bir hareket. o geceden öncesinde çalışabildiğin kadar çalışıp o gece iyi bir uyku çekip sınava dikkat ve ilgi tam olarak girmek daha mantıklı bence.
2 Ocak 2007 23:00
rustem
gündüz uyumak
4 Ocak 2007 01:39
golgot@
12 ye kadar bilgisayarda oyun oynayıp uyku gidince ders çalışmaya baslamak..
4 Ocak 2007 17:09
restricted_mind
finaller başlıyooo kabus gibi dünyada cehennemi yasıyoz yaf :PPPP
6 Ocak 2007 01:42
küb.
elma kahveden daha iyi kacırıyomus uykuyu..
6 Ocak 2007 01:51
numenorean
arrrrra demis ki:
kola+kahve+redbull bunu içersek ömür boyu uyumama sorunuyla bile karşılaşabiliriz...
bak işte o zaman hakikaten uyumazsın...uyursan da heralde o kadar uyarıcıdan sonra uyanmazsın....aman diyim dikkat, kola+kahvenin bile kalp çarpıntısı yaptığı söyleniyor...kalbi olan denemesin :D
6 Ocak 2007 02:39
restricted_mind
walla arkadaşlar masamda ders calışırken gözüm sürekli yatagıma kayıyo inanılmaz psikolojik savas veriyorum..yataga sana yenilmicem diyorum.ama bi süre sonra kendimi yatakte ders calışmaya çalışırken buluyorum sonrası malum biliyorsunuz..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.