ama kahvenin üstine lönk die dökmeyin kolayı sora sinirden uykunuz kaçar :D
19 Ekim 2006 00:56
|||||
yok ya güsel, en güseli uyuman imkansız...
bi damardan almadıım kaldı zaten kafeini :D
yakında sınav öncesi elimde şırıngayla gescem ...
19 Ekim 2006 01:09
denias
sınav gecesi bi evde toplanıp ders çalışır gibi yapıp muhabbetle sabahlamak...:P
19 Ekim 2006 01:19
|||||
uyusam mı uyumasam mı die düşünmek...
19 Ekim 2006 02:15
william wallace
hehe neyi seçceğim belli :D
19 Ekim 2006 02:59
e=m.c²
bir bardak kola içine iki tatlı kaşığı neskafe klasik artı poşet çay atın...içtikten sonra 3 gün uyumazsını...:))
19 Ekim 2006 03:26
|||||
yok ya o bile kafi deil muhabbet en ideali
bide gevşek olcak seneye de var aynı sınavdan falann :DDDD
19 Ekim 2006 03:29
william wallace
hocanın mal bi resmini duvara asmak :D
yeterince kaçırıo tabe hocanız lisedeki din kültürü hocaları gib uyutanipten değilse:P
19 Ekim 2006 03:57
|||||
bütün notları fotokopi çektirip vicdanın rahat olması laısm öncelikle yoksa sınav sürekli aklına gelir sorası zaten malum defteri açıp kapamk bir oluo tv bilgisayar kantin msn birinden biri uyutmuoo D:
19 Ekim 2006 04:47
halid e.a.&
çalışmak için arkadaşlarını çağırıp , sabaha kadar kağıt oynamak geyik yapmak bir numaralı yolumdur.çok da etkilidir.
19 Ekim 2006 04:49
@lkan
ben bugüne kadar hiç sabahlamadım,,hatta sınavdan önceki akşamlar hep erken yattım,,ve şu anda 4. senem ve alttan dersim yok,,bence uyku kaçırmaya çalışmaktansa birazcık programlı çalışın yeter hem bence yaptığımız mesleki eğitim bir gecede ezberleme işi ile geleceği riske atmakta yanlıştır,,sindirmek lazım...
22 Ekim 2006 20:14
serüvenci
her şey yalan ya.sınavın yalan olması gibi:)) ama ne çare ki bu yalanların da tek başrolleri bizleriz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.