ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > sınav gecelerinde uyku kaçırmanın en iyi yolu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

bbaykul
bbaykul
abi şimdi bildiğin gibi fındığın etkileri güsel hoş,kan akışını hızlandırıyor,enerji veriyor,ayrıyetten ...,yani sen kendinde denedin de işe yaramıyorsa artık bünyeyi çok zorladığın için yeterli miktarda kullanmamışsındır,7 taneyi 1 saat içinde içince maşallahın oluyor kimse seni tutamıyor,zaten o kadar çok sıvı aldığın için tuvalete gitmektende uyuyamıyorsun,aha yeni bir metod feci sıvı alın tuvalete gitmekten uyuyamazsınız,ama bunun şöyle bir yan etkisi de var,tuvalete gitmekten derste çalışamayabilirsiniz.
5 Nisan 2006 13:23   mesajın adresini al  

polair
polair
prosüdürü okuyun:-) abi süper oldu walla birada aynı etkileri yapıo tüketimide kolay ayrıyeten ... kafada yapıo ka - fa 1500 sınav sorununa çözüm müslüm metodu puahaha
5 Nisan 2006 13:28   mesajın adresini al  

basbleu
basbleu
ewt kolanın ıcıne kahve koymak cıdden ıse yarıo
5 Nisan 2006 13:28   mesajın adresini al  

arrrrra
arrrrra
kola+kahve+redbull bunu içersek ömür boyu uyumama sorunuyla bile karşılaşabiliriz...
5 Nisan 2006 13:30   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
katılmıyorum buna,öss ye bile son gece çalışmış bir eleman olaraktan son gece çalışmalarının çok faydalı olduğuna inanıyorum,özellikle hiç derslere girmeyip not toplamamış bir insansanız,eğitim hayatınızda edindiğiniz tüm bilgileri son gece çalışmalarına borçlu olabilirsiniz.
5 Nisan 2006 13:36   mesajın adresini al  

pury
pury
surekli yuzunu yikamak,arada bir yan odadaki uyumayan arkadasinla muhabbet,ve burosit in ustunde ayaga kalkip donmek
5 Nisan 2006 13:45   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
şöyle oluyor öss'ye son gece çalışmak.bir tm ci olmama rağmen lise sonda yaşadığım haraketli olaylardan dolayı derslerle ilişkimin sıcaklığı sıfırın altındaydı,son gece fark ettimki ben dilbilgisi hakkında hiçbir şey bilmiyordum.bir dilbilgisi kitabı buldum,oturdum başladım testleri çözmeye,toplam 5 saatte tüm testleri çözmüş,yanlış yaptıklarımı gözden geçirmiştim.ha noldu sonunda adam gibi bir puan çekemedim ama en azından bir sene daha o olayları yaşamaktan kurtuldum,kaçtım gittim:)böyle oluyor işte öss ye son gece çalışmak.türkçeye son gün çalışmıştım.
5 Nisan 2006 13:49   mesajın adresini al  

c & k
c & k
valla msni açmayında naparsanız yapınn uyku kaçıo ama ders yalan oluyo bence bi hafta önce uyumaya alısınn da son üç gün çalışınn:)) valla süper gidio şimdilik hatta kendini biyonik hissetmek de ayrı bi keyif :) classic nescafe günde 5 tane bi de türk patlat bak bakalım iki gün uyuyabiliomusun yatakta bile zıplarsın ben diiimm
5 Nisan 2006 13:54   mesajın adresini al  

atalay
atalay
çalışmayın
5 Nisan 2006 14:11   mesajın adresini al  

si££o
si££o
sınawı dusun uykun kacar zaten:)
5 Nisan 2006 14:21   mesajın adresini al  

aslı evrim
aslı evrim
eğer konu ders ise ne yaparsan yap uyku bastırır.ama çok uykusuz girdiğin bi sıanavdan çıkınca mesela nedense bütün uyku dağılır.sınavdan önce sınav sonrası ewe gidip uyuma planları yapılırken,birden kendini arkadaşlarınla dışarda bulursun:))
5 Nisan 2006 14:30   mesajın adresini al  

metal_dertli
metal_dertli
takara tukara takara tukara takara
sigara siagara cay sigaraaa
5 Nisan 2006 15:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008