kahve omadıysa arada bi camı açıp soğuk havayla karşılaşmak :)
21 Ocak 2007 21:46
kurbağabacağı
yok öle bişi
21 Ocak 2007 21:51
true
walla ben wize we finallerde 1 hafta boyunca toplasan 8 saati bulmaz uyuduğum uyku en iyisi siz de değşik bi alarm bulun mesela bende polis sireni çalıo:))feci işe yarıo uyanırken,bir de otobüslerde ki uyku zaten akşam trafiği ewe 1,5 saatte warıom wakit nakittir dierek uykuu diodum
:))tawsie edilir:))
22 Ocak 2007 21:31
true
aaa bişi daha unuttum ki haketten çok işe yarıo annemde öle yapıomuş bende öğrencilik hayatım boyunca denedim we sonuçları süper..annen uyuduğu zaman ki çıkardığı ses aynı traktör tarlada sürülüomuş izlenimi weren bi ses.ya hiç unutmam yan tarafımıza bi kiracı gelmişti annemin horlamasından rahatsız olup yatak odalarının yerini değiştirmişlerdi:))tawsie olunur:))feci uyku kaçırıo uyucanız warsa bile uyuyamıosunus:))
22 Ocak 2007 21:34
requem
kola, nescafe, redbull içipte uyuyana ben artık bişi demem :S
24 Ocak 2007 10:34
gizeeem
bence önceki gece arklarınla otur sora akşama kadar uyu ertesi gece doğal olarak 1 gram uykun gelmio :P :))
30 Ocak 2007 05:16
küb.
test ettik onayladık..en süper çözüm..
30 Ocak 2007 05:24
hande
kolalı nescafe üzerine de burn derim başka bişey demem
31 Ocak 2007 15:59
*gln*
o ders için sabahlayan insanların msndeki online sayısı!! =)
31 Ocak 2007 16:35
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.