| |
polair
|
-aşırı dozda kahve (nescafe-expresso...vs..)
-enerji içecekleri
euheueh tabi sınava göre çeşitlilik gösterir
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
hiç gerek yok bana =) çünküüüüü ben 1 ay önceden başaldığım için sıkışmama gündüz çalışır gece uyurum :p
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
takdir ettim benim bugün sınavm var logic micro process ve daha bu gece başladım çalışmaya yardımınız olur diyee sordum saol walla zeynep
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
demlik
|
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
yapmayınn yaaaa hatunlarda bunu sölüosa yandıkkk...sınav olmasa eywallah ama bu arada ders yok yaw:-)
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
hmm dur abi ayrılıom hemen :-)
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
bak riske giriom ona göre...eueheuh
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
walla kesinlikle haklısın ..mahmut abi olmazsa bu iş yakalamıyım seni:-) tehlikeli adamsın walla...ama bölee yaparsam bide şans öpücüğünden olma gibi olayın oluo " al sevgilim belki işe yarar " salya sümük :-)
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
armin
|
"sevgiliden ayrılan adam ders çalışır mı?" desem
|
|
1 ~ 878 gün
|
|
| |
arka sokaktaki çocuk
|
çalışmadan yatıp yarın sınavda ne yapacağını düşünmek
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
bbaykul
|
fındıklı nescafe içmek,uyku geldikçe kalkıp şınav mekik ve benzeri kas hareketlendirici olaylara girmek ki bilimseldir bu:)sınav kötü geçerse yaz okulu ve benzerlerinde tekrar çalışmak istememeyi hatırlatmak,olmadı kendine tekme tokat dalmak.
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
barış son olay süperdi be koptum walla ama fındıklı kahve olayı yalan bee:-)
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
bbaykul
|
abi şimdi bildiğin gibi fındığın etkileri güsel hoş,kan akışını hızlandırıyor,enerji veriyor,ayrıyetten ...,yani sen kendinde denedin de işe yaramıyorsa artık bünyeyi çok zorladığın için yeterli miktarda kullanmamışsındır,7 taneyi 1 saat içinde içince maşallahın oluyor kimse seni tutamıyor,zaten o kadar çok sıvı aldığın için tuvalete gitmektende uyuyamıyorsun,aha yeni bir metod feci sıvı alın tuvalete gitmekten uyuyamazsınız,ama bunun şöyle bir yan etkisi de var,tuvalete gitmekten derste çalışamayabilirsiniz.
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
polair
|
prosüdürü okuyun:-) abi süper oldu walla birada aynı etkileri yapıo tüketimide kolay ayrıyeten ... kafada yapıo ka - fa 1500 sınav sorununa çözüm müslüm metodu puahaha
|
|
~ 878 gün
|
|
| |
basbleu
|
ewt kolanın ıcıne kahve koymak cıdden ıse yarıo
|
|
~ 878 gün