ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
-aşırı dozda kahve (nescafe-expresso...vs..)
-enerji içecekleri
euheueh tabi sınava göre çeşitlilik gösterir
5 Nisan 2006 09:41
yavruş :)dişikartal
hiç gerek yok bana =) çünküüüüü ben 1 ay önceden başaldığım için sıkışmama gündüz çalışır gece uyurum :p
5 Nisan 2006 10:29
polair
takdir ettim benim bugün sınavm var logic micro process ve daha bu gece başladım çalışmaya yardımınız olur diyee sordum saol walla zeynep
5 Nisan 2006 11:14
demlik
kahve+kola birebir
5 Nisan 2006 11:15
polair
yapmayınn yaaaa hatunlarda bunu sölüosa yandıkkk...sınav olmasa eywallah ama bu arada ders yok yaw:-)
5 Nisan 2006 11:30
polair
hmm dur abi ayrılıom hemen :-)
5 Nisan 2006 11:42
polair
bak riske giriom ona göre...eueheuh
5 Nisan 2006 11:43
polair
walla kesinlikle haklısın ..mahmut abi olmazsa bu iş yakalamıyım seni:-) tehlikeli adamsın walla...ama bölee yaparsam bide şans öpücüğünden olma gibi olayın oluo " al sevgilim belki işe yarar " salya sümük :-)
5 Nisan 2006 11:46
armin
"sevgiliden ayrılan adam ders çalışır mı?" desem
15 Nisan 2006 13:06
arka sokaktaki çocuk
çalışmadan yatıp yarın sınavda ne yapacağını düşünmek
5 Nisan 2006 13:14
bbaykul
fındıklı nescafe içmek,uyku geldikçe kalkıp şınav mekik ve benzeri kas hareketlendirici olaylara girmek ki bilimseldir bu:)sınav kötü geçerse yaz okulu ve benzerlerinde tekrar çalışmak istememeyi hatırlatmak,olmadı kendine tekme tokat dalmak.
5 Nisan 2006 13:16
polair
barış son olay süperdi be koptum walla ama fındıklı kahve olayı yalan bee:-)
5 Nisan 2006 13:19
bbaykul
abi şimdi bildiğin gibi fındığın etkileri güsel hoş,kan akışını hızlandırıyor,enerji veriyor,ayrıyetten ...,yani sen kendinde denedin de işe yaramıyorsa artık bünyeyi çok zorladığın için yeterli miktarda kullanmamışsındır,7 taneyi 1 saat içinde içince maşallahın oluyor kimse seni tutamıyor,zaten o kadar çok sıvı aldığın için tuvalete gitmektende uyuyamıyorsun,aha yeni bir metod feci sıvı alın tuvalete gitmekten uyuyamazsınız,ama bunun şöyle bir yan etkisi de var,tuvalete gitmekten derste çalışamayabilirsiniz.
5 Nisan 2006 13:23
polair
prosüdürü okuyun:-) abi süper oldu walla birada aynı etkileri yapıo tüketimide kolay ayrıyeten ... kafada yapıo ka - fa 1500 sınav sorununa çözüm müslüm metodu puahaha
5 Nisan 2006 13:28
basbleu
ewt kolanın ıcıne kahve koymak cıdden ıse yarıo
5 Nisan 2006 13:28
arrrrra
kola+kahve+redbull bunu içersek ömür boyu uyumama sorunuyla bile karşılaşabiliriz...
5 Nisan 2006 13:30
bbaykul
katılmıyorum buna,öss ye bile son gece çalışmış bir eleman olaraktan son gece çalışmalarının çok faydalı olduğuna inanıyorum,özellikle hiç derslere girmeyip not toplamamış bir insansanız,eğitim hayatınızda edindiğiniz tüm bilgileri son gece çalışmalarına borçlu olabilirsiniz.
5 Nisan 2006 13:36
pury
surekli yuzunu yikamak,arada bir yan odadaki uyumayan arkadasinla muhabbet,ve burosit in ustunde ayaga kalkip donmek
5 Nisan 2006 13:45
bbaykul
şöyle oluyor öss'ye son gece çalışmak.bir tm ci olmama rağmen lise sonda yaşadığım haraketli olaylardan dolayı derslerle ilişkimin sıcaklığı sıfırın altındaydı,son gece fark ettimki ben dilbilgisi hakkında hiçbir şey bilmiyordum.bir dilbilgisi kitabı buldum,oturdum başladım testleri çözmeye,toplam 5 saatte tüm testleri çözmüş,yanlış yaptıklarımı gözden geçirmiştim.ha noldu sonunda adam gibi bir puan çekemedim ama en azından bir sene daha o olayları yaşamaktan kurtuldum,kaçtım gittim:)böyle oluyor işte öss ye son gece çalışmak.türkçeye son gün çalışmıştım.
5 Nisan 2006 13:49
c & k
valla msni açmayında naparsanız yapınn uyku kaçıo ama ders yalan oluyo bence bi hafta önce uyumaya alısınn da son üç gün çalışınn:)) valla süper gidio şimdilik hatta kendini biyonik hissetmek de ayrı bi keyif :) classic nescafe günde 5 tane bi de türk patlat bak bakalım iki gün uyuyabiliomusun yatakta bile zıplarsın ben diiimm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3238
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!