ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > en sevdiğiniz replik

Sayfalar: 1  2  3  4  5  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

damla
damla
kazım tam üstüne bastın..hapisanede dimi..mükemmel...
27 Ekim 2005 01:46   mesajın adresini al  

damla
damla
run forest run:)
27 Ekim 2005 01:47   mesajın adresini al  

avni
avni
aslı'nın closer ve kazım'ın gemide repliklerini yazabilirdim, aynen katılıyorum ama her duyduğumda tüylerimi diken diken eden, aslında hiçbir şeyin düzelmeyeceğini, hergün sanki daha kötü olacağını kafama vura vura anlatan tek replik: "everything will be all right"-requiem for a dream

bütün film herkes birbirine bunu söylüyordu, hep düzelecek sanıyorlardı, daha kötüsü olamaz... sözün vuruculuğu filmin sonunda hemşirenin kolu kesilen oğlana gelip " everything is all right " demesi ve herkesin aslında herşeyin doğduğumuz andan itibaren kötüleştiği bla bla bla :D sıkıldım analiz yapıp sizi de sıkmiym ama cenin pozisyonuna dönmemiz hayallerimiz yıkılınca, kaçmak isteyince bundandır belki, herşeyin iyi olacağına inancımız yıkıldığında hiç doğmamış olmayı dileriz...
27 Ekim 2005 02:11   mesajın adresini al  

avni
avni
ama en çok eğlendiğim replik:

"this is my rifle.
this is my gun.
this is for fighting, and this is for fun."

full metal jacket
27 Ekim 2005 02:15   mesajın adresini al  

avni
avni
"finger-banging old mary jane rottencrotch in her pretty pink panties is over!!" f.m.j
27 Ekim 2005 02:19   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
worth dying for, worth killing for, worth going to hell for... amen! - marv of sincity
27 Ekim 2005 02:33   mesajın adresini al  

negative
negative
HECTORRR HECTORRRR

troy
27 Ekim 2005 02:44   mesajın adresini al  

m_re
m_re
"she deserve to live, we deserve to die"

Kill Bill
27 Ekim 2005 04:12   mesajın adresini al  

tuna
tuna
"Harry, can you come today?" (requiem for a dream) çok acıklı bi sahneydi çooook...
27 Ekim 2005 06:08   mesajın adresini al  

sramana
sramana
kestiğim parçaları burada bırakın çünkü onlar benim..geri kalanınızla defolup gidin....kill bill..
27 Ekim 2005 18:12   mesajın adresini al  

tuna
tuna
"peki zeki müren de bizi görecek mi?"
-vizontele-
27 Ekim 2005 18:28   mesajın adresini al  

mert
mert
..Pirinç yiyicilerin, saate el koyacaklarını biliyordu. Saati kolundan alırlardı. Halbuki sana miras kalmalıydı saat. Senin mirasına el koymalarını istemediği için, onu en emin yerde sakladı. Kıçında. 5 yıl boyunca kıçında sakladı. Vebaya yakalandığında saati bana verdi. Bu metal yığınını ben de 2 sene kıçımda sakladım. (PULP FICTION)
27 Ekim 2005 22:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008