ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > tuncay şanlı...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

thuringwethil
thuringwethil
izleyen var mı görüntüleri bilmiyorum ama bir rezilliği daha çıktı efendi futbolcusunun fenerbahçenin..

geçen seneki şampiyonluk kutlamalarında otobüsün üstünde ananı ... galatasaray diye küfür ediyor..

işin komik yanı, uefa kupası kazanıldığında hasbelkader gs kadrosu altına olduğu için o kupayı kaldıran mehmet yozgatlı da hararetli bir biçimde anamızla ilişkiye giriyor..

e şimdi sormazlar mı aziz yıldırım nerdesin?her yenilgiden sonra bize küfür ediliyor diyordun..şimdi ne diyeceksin..
3 Nisan 2006 01:30   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
fenere laf yok!!!

bunu fener yapıyo cimbom yapıyo diye ayıramazsın her takım zaman geliyo yapıyo.. ama yaptigi dogru mu tabiki dill...
3 Nisan 2006 01:33   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
hangi gs futbolcusunun fenerbahçeye ana avrat küfür ettiğini gördün?
3 Nisan 2006 01:36   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
gormedim ama Hasan Sas ın kufur ettiğini duydum fenere!!
3 Nisan 2006 01:48   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
ne zaman?

bir de tuncay gibi amigoluk yapıp hem cimboma hem kartala mı bindi?
3 Nisan 2006 01:53   mesajın adresini al  

tozkoparan
tozkoparan
fotodan anlaşılcaı üzere gsliyim ben de ama tuncay'ın hem cimboma hem kartala bindiğini iddia ettiği maçı ali sami yen'de izledim. adama 90 dk sağlam sövdüler ve sonuçta milli takımda oynayan bi adamın ana avrat sövülmesi beni de üzdü.. etki tepkiyi doğurur, her ne kadar profesyonel de olsa duyguları da vardır insanın. ayrıca küfür olayı "şu takım ediyor bu takım etmiyor" diye basite indirgenerek çözümlenemeyecek bir husustur, daha geniş bakmak gerek derim ben.
3 Nisan 2006 01:58   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
mac sırasında yapsa haklısın ama artık maç bitmiş o maçın heyecanıyla yapılan bişi yani çok fazla da kasıt aramamak lazım ugur kardeş o tezahurat çok klişe bişi zaten artık kızlar bile her hafta maçlarda sölüyo yani ben onun çok fazla kasıtlı yapıldığını düşünmüyorum,

O zaman Ali samiyende sahaya atılan şişelere ne demeli buda bi küfür sayılmaz mı o sahaya insanlar kafasına şişe atılsın diye mi çıkıyolar

anlıyacagın bu tartışmaların sonu gelmez =))
3 Nisan 2006 01:59   mesajın adresini al  

si££o
si££o
ya tuncayı konusmaya ne gerek war allah askına :) ezigin teki ya:) gecen sene manchester macında manchester 4-1 ondeyken attıgı golden sora parmagıyla sus isareti yapabilecek kadar ezik bi insan o yuzden bunları ben normal goruyorum:)
3 Nisan 2006 02:00   mesajın adresini al  

tozkoparan
tozkoparan
odtülü aslanlar olarak yeni açık tribünde kendimiz en ufak bir küfre karışmadık ve de etramızdakilerin de üzerine çullandık şişe atarlarken veya küfür ederlerken. insanların stadyuma maç izlemekten ziyade günlük hayatta biriktirdikleri stresi dökmeye geldiklerini görüyorsunuz çok net bir şekilde. fakat eğer ben tuncaya küfür edersem, tuncay burada X kişisidir, ona da bana küfür etme hakkını vermiş olurum. madem trafikte birisine kızan adam, evdeki karısına veya çoğucuna kızan adam, yahut işleri ters gittiği için öfkelenen adam, bu sinirini tuncaydan çıkaracaksa, tuncay da sinirini ondan çıkarsın,maç öncesi ya da sonrası fark etmez bence bunun için.
3 Nisan 2006 02:08   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Gökçer gerçekten çok düzgün yazıyorsun, eline sağlık..
3 Nisan 2006 03:00   mesajın adresini al  

güven
güven
adam gaziantepe gol attı onların taraftarına bile sus işareti yapıo ne diim ki bu adama ben
3 Nisan 2006 03:03   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Gazman diyebilirsin = )
3 Nisan 2006 03:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008