ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben beğenmiyorum ama enstrüman ustalığına sahip üyelerine saygım var..
2 Nisan 2006 03:27
lucy luyi
ne kadar güzel olursa olsun herkesin dilinde olan bir sanatçıyı, grubu , sanat eserini.. herneyse işte dinleyemiyorum, sevemiyorum.
2 Nisan 2006 03:29
üstteki
Senaryo tadında albüm yapıyo elemanlar
nitekim ben de sevmem pek..
2 Nisan 2006 04:59
volkan
konserlerinde sarkılarını kusursuz calan sayılı gruplardan...öle herkesin dilinde falan da diil..
2 Nisan 2006 19:28
boris ivan nikolai
wolkan sana katılıyorumm
2 Nisan 2006 19:35
mert..
Grup elemanlarının her biri kendi enstrümanında parmakla gösteriliyor cidden.Benim favorim ise tabi ki Mike Portnoy!! :)))
2 Nisan 2006 20:04
3daysofpeaceandmusic
allah belalarını versin...evet !!!
2 Nisan 2006 22:03
3daysofpeaceandmusic
ozan o şaka kin değil =) merak etme senelerdir dinloz artık ögggk geldi....aynı şeyleri yapıp duruolar bu arada belirtmek isterim....şarkıyı yavas baslat arada bi hızlan ritmi ters cevir 220 metronomda solo at soloyu yavaslat yenıden basa don klavye solo atsın...eeeeh noldu sadece hızlı calıolar baska da bı bok yok diorm ben....ha melodiler guzel....liquid tension bana daha bi cazip en azından vokal yok...ne bilim sevmıorm....hayır kıskanmıorm...evet senelerdir sevmıorm ama dinlorm ilginc bi grup vesselam....in the name of god solo bolumu yarmıştır....e ama hepsi birbirinin aynı olmazki öle...
2 Nisan 2006 23:41
buz mavisi
nıe sevmeyenı bu kadar cok kı bu sitede allahalla şaşırdım valla.petrucci hayranı olarak senlerdır dınlerim.pink floyd tan etkılendıklerı ıcın ayrı bı sempatım vardır hey you coverlarını cok severım.hatta suan lifting shadows off a dream (umarım dogru yazdım) dinlemekteyım..
18 Temmuz 2007 01:52
porcelain babé
çok tuhaf.dream theater'ı ya çok seversin ya nefret edersin.benim 2si de başıma geldi galiba.taaa minik bir kızken,children of bodom dinleyip dururken 26-27 yaşlarında bi delikanlıyla tanışmıştım ki,ben ona cob'ın bi şarkısını dinlemesini söyleyince benle deli gibi dalga geçip,ne zamana kadar dinliyceksin ki o gürültülü,anlamsız şeyleri? ama dream theater dinlesen,bi ömür dinliceksin demiştin.hala eski dinlediklerimin ne gürültülü ne anlamsız olduğunu düşünüyorum.o zaman bu önyargıyla dream theater dinlemiycem asla demiştim.ve hiç dinlemeden nefret etmeye karar vermiştim.ne saçmalkmış.daha sonra yavaş yavaş bikaç şarkısını dinledim.eski sevgilim çok seviyodu ben de nası bişedir neden millet böle tapar petrucci'ye,labrie'ye diye merak etmeye başladım.ilk önce scenes from a memory albümünü dinledim baştan sona.ve oha dedim.insan bu gazla aşk cinayeti işler cidden.space dye vest,awake albümü derken octavarium'u keşfettim.ki sanırım dream theater'ın en gaz albümü de bu.octavarium şarkısı ztn bir sanat eseri başlı başına.images and words albümünde de romantizmi buluyosun gene.bu adamlar canlı böyle olamazlar dedim.live at budokan dvd'sini izledim.gene japonyaya gidiceklerse o tarihte japonya'da olmak için pek çok şey yapabilirim=) petrucci'nin sadece gitarla sevişmesine hayran kaliyim diodum.ama yazdığı sözlere de tapmaya başladım.misunderstood beni anlatıyodu.hatta bu satırları da yazarken dinliyorum hala.kaçıncı oldu bilmem.bıraksanız sayfalarca yazabilirim onlar için:P ondan şimdi susuyorum.nefret de böyle aşka dönüşürmüş demek ki.eki:P
16 Nisan 2008 03:41
mikrop®
lisede neredeyse tüm çevrem deli gibi dinlerdi...tüm ustalığa,tüm güzelliğe rağmen beni bu gruptan uzak tutan bişeyler var...bilmiyorum nedir...(popüler şeyleri dinlemem tribi değil,gerçekten ısınamadım)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.