bızım okulun en sozu gecen terımı kayıtsız şartsız=curve
4 Aralık 2006 16:24
acikahve
ne örüyon?: genelde nasılsın anlamında kullanılıyor.ilk duyduğumda afalladım:)
4 Aralık 2006 16:30
mimicree
kelimemiz study. çalışma salonu anlamında kullanılıyor. olayımız: odanın telefonu çalar odada yatan elaman binbir güçlükle yatağından kalkar ve telefona bakar. efendim. karşı taraf: yavrum x orada mı? eleman: yok teyze x studyde. teyze: o ne olaki yavrum? zaten yatağından kalkıp telefona bakmış olan elaman bu karşısında 3 5 saniye kadar durakladıktan sonra: teyze study böyle stadyum gibi kocaman bi yer herkesler oturmuş ders çalışıyor öyle bi yer der ve teyzemizin gönül rahatlığı içinde telefonu kapatmasına sebep olur
4 Aralık 2006 21:09
hellywood
drow: 2. öğretim okuyup yine de evden çıkmayan
ders çalışmak: masa üzerinde sabitlenip meditasyon yapmak
yatoloji: 2 yıllıklar
5 Aralık 2006 12:45
deathweight
sabun : Projelerin, ödevlerin; hesap ve çizim sonuçlarının olması gerektiği biçime yaklaştırılması ( serbest çağrışım ve örnek alma yöntemleriyle)...
g-string : oldukça zor sınav ( ki bu benim lugata sunduğum terimdir dipnot olarak düşmeyi gerekli görüyorum)
5 Aralık 2006 12:58
hellywood
yemek: patatesli yumurtanın kısaltması
5 Aralık 2006 13:14
nnikotin!!!
mal:caner haywan:caner
6 Aralık 2006 11:01
innamorato
"abi 307'nin notlar açıklanmış. bu arada 403'ün ödevi yaptın mı ya." okul içinde asla derslerin adı anılmaz, kodlarıyla konuşuruz. o kadar bilmeyiz ki sınavlarda hocalar 1-2 puanlık dersin ful adını soran sorular sorar.. yine de yapamayız :) :)
6 Aralık 2006 13:53
hedehöd
"zorlamak" ve "tarz" kelimesinin kullanımı:
"Abi ben toileti zorlayıp geliyorum"
"Hocam bide şu cafeye oturma tarzını zorlasak"
"Abi bu soruyu bide şu tarz zorlayalım derim..."
İlk duyduğumda kopmuştum alışıyo insan.
6 Aralık 2006 18:24
tuoba
mıy mıy var mesela, genelde agar hareket eden ve ne dedıgı anlasılmayan hocalar için kullanılır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3181
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.