şu anda eskişehirdeyim ve henüz bir gün geçirdim ama oldukça güzel bir yere benziyor .. çarşı, porsuk, anadolu üniversitesi fln .. etrafta dolaşan tipler falan .. gayet cillop yaşanılası bir yer.. tramvayın da hastasıyım ayrıca..
13 Mayıs 2007 13:01
yokannn
evt efenim.nerden başlasam bilmiyorum.eskişehire iki sene önce geldim.o zamanlar hakkında pek bir bilgim yok bildiklerim 'izmirden soğuk biyer olduğu kesin','dediklerine göre adam başı 5 kız düşüomuş' gibi her eskişehire yeni gelen yurdum sabisi düşünceleri..evt soğuk bi şehir ama beş kız olayının abartıldığını düşünüyorum veya benim hakkım olan beş kızı başka biri almış..evt bikaç izdivaç oluo fakat 5 kız olayı kesinlikle yalan..böyle konuşupta yurdum sabilerini hayal kırıklılıklarına sürüklemeyiniz...
17 Mayıs 2007 03:05
uaxoy
placebo demis ki:
eskişehir bomantisiyle, hayaliyle, doorsuyla ve bunu yazmazsam olmaz carpe diemiyle harika şehir.. ben başka bi yerde bu kadar çok genç insanı birarada görmedim ayrıca.. kampüsümüz harika okula gitmek için istanbuldaki gibi bi kaç saat harcamamak harika.. bi bayan olarak kaçta olursa olsun eve tek başıma dönebilmek harika(sokak köpekleri de olmasa..) öğrenciliğimi yaşadım diyebilmek için burda olmak gerekir bence.. mezun olduğumda ne kadar özleyeceğimi düşündükçe bunalıma giriyorum şimdiden...
ee sen herşeyi yazmışın valla benim başka yazcağım kalmamış
21 Mayıs 2007 18:05
purpledog
öğrenciler için kurulmuş küçük bir stüdio şehir.. seyircileri için farklı & güzel oyucuları için klişe & sıkıcı ..
26 Mayıs 2007 05:00
gece_gezen
ölüyü bile dirilten cinsten mekanlar ve ortamlar ;)
2 Ekim 2007 11:17
fenerlikız
slm herkeze eskisehirde okumak istiyorum ortamda war ama ailem göndermiyo ya böle bişey olabilirmi?gitti hayallerim.......
kaplan_07 demis ki:
ortam supppperrrrrrrrrr işini bilene:)
3 Ekim 2007 02:08
çağlar
ya o zaman kusura bakma ama yazık sana...müthiş bi fırsatı kaçırıyosun...peki nerede okuyacaksın...
10 Ekim 2007 11:37
redeyed
placebo demis ki:
eskişehir bomantisiyle, hayaliyle, doorsuyla ve bunu yazmazsam olmaz carpe diemiyle harika şehir.. ben başka bi yerde bu kadar çok genç insanı birarada görmedim ayrıca.. kampüsümüz harika okula gitmek için istanbuldaki gibi bi kaç saat harcamamak harika.. bi bayan olarak kaçta olursa olsun eve tek başıma dönebilmek harika(sokak köpekleri de olmasa..) öğrenciliğimi yaşadım diyebilmek için burda olmak gerekir bence.. mezun olduğumda ne kadar özleyeceğimi düşündükçe bunalıma giriyorum şimdiden...
kesinlikle öyle...
Görmek değil direk yaşamak lazım...
13 Kasım 2007 20:33
sftgreen
arkadaslar bu bayrami o coook ovdugunuz =) eskisehirde gecirmek durumundaym da, orada nasl vakit gecirilr konusunda uzman arkadaslar varsa bana biraz tavsiye verebilir mi? ogrenci sehri diye biliyorm ben de ama son zamanlarda biraz bozulmus diye duydum. hani o yuzden soyle duzgun,guvenilir ama hareketli bi yerler yada yapicak bisiler var mi bildiginiz?
12 Aralık 2007 00:47
ilüzyonist
o kadar çok özlüyrm ki :(
hayatımın en güzel yıllarıydı
katkısı olan herkese tşkkrlr :)
17 Şubat 2008 22:07
yeni evli
^milkshake^ demis ki:
o kadar çok özlüyrm ki :(
hayatımın en güzel yıllarıydı
katkısı olan herkese tşkkrlr :)
canıım ne demek:)
17 Şubat 2008 22:38
extremo
kışın gittigimde soguktan götüm donan bekledigimden oldukça kötü çıkan yer
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/317
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.