eskişehiri okadar övdüler ki görende bir şey var zanneder güzel kızlar var ama hepsinin burnu havada
14 Kasım 2006 17:43
walkman
Bir şehri şehir yapanın insanlar olduğunu gösteren/öğreten şehir. Çarptığınız adamın akranınız olduğu şehir. Güzel şehir.
17 Kasım 2006 20:38
07dennis
yooo ööle bişi yokl :)
21 Kasım 2006 12:27
*........*
Ares Bar'da KırkSekiz'i dinlemelisiniz...
Adalar Migrosun arkasında her perşembe :)
27 Kasım 2006 04:57
jacobien
ulen tam bi öğrenci şehrisin ama kiraların aq öğrencilerin bizim
5 Aralık 2006 23:57
axer7
ooof ben sıkılmaya başladım galiba.....
13 Aralık 2006 16:43
zee
türkiyenin en iyi şehri benim için. çünkü ben şuan da bu şehirdeyim :)
17 Aralık 2006 14:11
mona roza
ya bu soğuk şaka mı;ben hayatımda böyle soğuk gömedim,yıllardır sonra ilk defa eldiven giydim:(
21 Aralık 2006 19:53 ~ 21 Aralık 2006 21:45
em12e
Güzel kızları göremedigimiz şehir..
27 Aralık 2006 01:42
basssun
güzel şehir güzel henüz daha gündüz gözü gezememiş olsakta geceleri güzel
11 Ocak 2007 07:26
*lokum*
yok yok, eskişehirli mi değil mi bilmem de, burda da güzel çok, hatta bursadan sonra favorim diyebilirim :)
Eskişehirde maksat asla kızlar olmamalı, hatta onlar hiç olmamamlı yoksa tadı ç.ıkmaz buraların...
11 Ocak 2007 17:17
poh poh perisi
kalabalıklar içinde mutluluk oyunu oynayanlar şehri...bide hep eğlenceliyim hiç bunalım yapmam tribi olanların şehri...
18 Mart 2007 16:44
cemerol
küçüklüğümde bana gösterdiği şirin yüzünü şimdi çok değiştiyse de hala gösterebilen şehir
23 Mart 2007 03:26
zee
merakla iştigal acaba buluşuyor mu ortakantin eskişehirde ?
28 Mart 2007 00:49
bernasarp
Aslında hem artısı hem eksisi var, ama sanırım alıştık artık ve güzel yönlerini görüyoruz artık ...
11 Nisan 2007 08:59
kretzsche
şu anda eskişehirdeyim ve henüz bir gün geçirdim ama oldukça güzel bir yere benziyor .. çarşı, porsuk, anadolu üniversitesi fln .. etrafta dolaşan tipler falan .. gayet cillop yaşanılası bir yer.. tramvayın da hastasıyım ayrıca..
13 Mayıs 2007 13:01
yokannn
evt efenim.nerden başlasam bilmiyorum.eskişehire iki sene önce geldim.o zamanlar hakkında pek bir bilgim yok bildiklerim 'izmirden soğuk biyer olduğu kesin','dediklerine göre adam başı 5 kız düşüomuş' gibi her eskişehire yeni gelen yurdum sabisi düşünceleri..evt soğuk bi şehir ama beş kız olayının abartıldığını düşünüyorum veya benim hakkım olan beş kızı başka biri almış..evt bikaç izdivaç oluo fakat 5 kız olayı kesinlikle yalan..böyle konuşupta yurdum sabilerini hayal kırıklılıklarına sürüklemeyiniz...
17 Mayıs 2007 03:05
uaxoy
placebo demis ki:
eskişehir bomantisiyle, hayaliyle, doorsuyla ve bunu yazmazsam olmaz carpe diemiyle harika şehir.. ben başka bi yerde bu kadar çok genç insanı birarada görmedim ayrıca.. kampüsümüz harika okula gitmek için istanbuldaki gibi bi kaç saat harcamamak harika.. bi bayan olarak kaçta olursa olsun eve tek başıma dönebilmek harika(sokak köpekleri de olmasa..) öğrenciliğimi yaşadım diyebilmek için burda olmak gerekir bence.. mezun olduğumda ne kadar özleyeceğimi düşündükçe bunalıma giriyorum şimdiden...
ee sen herşeyi yazmışın valla benim başka yazcağım kalmamış
21 Mayıs 2007 18:05
purpledog
öğrenciler için kurulmuş küçük bir stüdio şehir.. seyircileri için farklı & güzel oyucuları için klişe & sıkıcı ..
26 Mayıs 2007 05:00
gece_gezen
ölüyü bile dirilten cinsten mekanlar ve ortamlar ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/317
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!