gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - Eskişehir
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
lithium
lithium
burda yaşamak lazım yaşamaaaaaak! havasını bi kez soluyan vazgeçemez -benim gibi:))- esesim benim bea!!

26 Şubat 2006 19:07  mesajın adresini al  
' serap '
' serap '
ya ben ordan bi sene ayrı kalınca bunalıma girdiysem,mezun olunca naparım ki acaba...okulu mu uzatsam ne :)
ösledim seni şehir!!!

26 Şubat 2006 19:13  mesajın adresini al  
lithium
lithium
dozunda yaşamayı ve elindekilerle yetinmeyi bilenlere tabii...:)

26 Şubat 2006 19:24  mesajın adresini al  
moviebiker
moviebiker
ilginç bir şehirdir burası.ilk sene üni.öğrencisi olmanın verdiği gazla bağını koparmış deli dana gibi heryerlere gidersin.sonra bakarsın bişey olmuyo.herşey aynı bu sefer kendini eve kapatırsın arada bir çıkarsın dışarı.ama güzel olur.arkadaşlar gelir.sen gidersin onlara.bu kadar öğrenci olmasa hayatta çekilicek yer değil valla.ama güzeldir.öğrenci olunası şehirdir.severim ben be eskişehiri :)

26 Şubat 2006 19:24  mesajın adresini al  
lithium
lithium
evet ilk sene bende kendimi deli danalar gibi ordan oraya atmıştım ama doydum galiba, şimdi altın günü yapar gibi arkadaş evi gezioruz, yapılan faaliyet çoğunlukla ya tavla oynamak ya da film izlemek oluo, ama o bile ayrı bi tatlı oluo ya:))

26 Şubat 2006 19:26  mesajın adresini al  
moviebiker
moviebiker
tabi ya meltem güzellik o zaten.hiçbişey olmasın cebinde paran olmasa bile git otur doktorlara müzik dinle kulağında.(benim birazdan yapıcağım gibi)sıkıldım ya napayım :D

26 Şubat 2006 19:29  mesajın adresini al  
eniysio
eniysio
süper olum eskişehir burda bu kadar öğrenci warken ne soğuk etkilio ne sıcak gerçi sıcak olmuoda bide kendine ufaktan bi ortam kurdunmu bitmiştir zaten dehşette bi gece alemi war??? piyasa desen almış başını gidio insanın hayyatta canı sıkılmaz sewgilim duymasın kızar...

27 Şubat 2006 00:28  mesajın adresini al  
eniysio
eniysio
enis sen nerde durcağını bilmiosun sanırım hayal görüosun heralde ne sanıosun sen eskişehiri ben yıllardır burdayım hiçde üçgünlük bi muabbet yok gittiğin yerler kötüyse üç deil on arkadaşını doyurursun

1 Mart 2006 11:36  mesajın adresini al  
iugula !
iugula !
Mrb Arkadaşlar !

AİESEC DSS (dış staj sınavı)'dan haberiniz var mı?

Peki ya AİESEC ESKİŞEHİR'den...

AİESEC size 91 ülkeden birinde profesyonelce staj yapma imkanı sunuyor...

SON BAŞVURU 17 MART 2006 !

Detaylı bilgi için www.aiesec.org

7 Mart 2006 16:47  mesajın adresini al  
berk
berk
isteddiğin her saat ekmek bulup saat dörte kadar yemek söleyebildiin ve bu siparişin en gec 15 dakkade galdiği kutu gibi bi sehir... cok acıkmıştım.. söledim hemen geldi gelirken bozada alıolar karakediden oranında bozası baya kaliteli... bide çiğ börekçiler var ama cok yağlı oluyo ben beğenmiorum..

26 Mart 2006 04:30  mesajın adresini al  
damla
damla
yooo bence çok cici bi yer...abim orda Anadolu üniversitesinde araştırma görevlisi endüstriyel tasarımda arada bi gidiorum bide şirin küçük tewk katlo bahçeli bi ev aldık bence tam öğrenci şehri...ortam diosanız bence doors ve hayal kahvesi...çok hoş

26 Mart 2006 05:13  mesajın adresini al  
takyanos
takyanos
ben mesela ortamım yok adam değilmiyim ne alaka ya öle bölede olmazki valla kızarım,bi kaç candan dost yeter en kral ortamada taş çıkarır

4 Nisan 2006 21:21  mesajın adresini al  
*lokum*
*lokum*
Hadi ben de Eskişehir i sevenler safında yerimi aldım ama örgencilerin %90 ı şiklayetçi bence bu şehirden...Önce güzelliklerini sayayım...
Bikere arkiidişlerin de dediği gibi öğrenci nüfusu fazla olması sebebeiyle heryerde sizin gibi birilerini görersiniz devamlı,örgenci şehri denmiştir bi kere...
Ne çok küçük ne çok büyüktür...Ortamı boldur falan.

Şimdi esas kısma gelelim.Herkesin şikayet ettiği noktalara...Kiralar gerçi tüm ülkede fahişleşti ama burada biraz daha insafsızca manzaralara şahit oluyoruz.
Musluktan akan suyu içemezsin,hem su parası öder hem de ayrıca galon galon su alırsın içmek için...Sudan ucuz deyimi geçerli değildir burda...
Ulaşım kolay denebilir ama ucuz asla denemez nitekim hegün gittiğimiz 5 dk lık yola 1 ytl veriyoruz ve günde 2 ytl bu kadar kısa bir mesafe için oha diyecek kadar pahalı....
Aslında büyükşehir kriterlerine uyar ama büyükşehir olduğunu bize pek de hissettiremez.Marketlerde tükanlarda istediğini genelde bulacağını düşünsende şak diye bulamazsın...

Çok uzun oldu,kısa kesem aydın havası olsun...

Benim bildiğim burada okuyanların çoğu sevmez burayı...

14 Nisan 2006 19:15  mesajın adresini al  
*lokum*
*lokum*
İşte sen seviyosun ,ben de seviyorum ama çoğu dışardan gelenler sevmiyor,sen de iyi biliosun ki bunu...

Eskişehir sevilme mi bee? Var mı burası gibisi :)

15 Nisan 2006 23:45  mesajın adresini al  
aosaris
aosaris
benim de gidip görmüşlüğüm olduğu için söylüyorum ki, sırf şehir güzel, samimi diye orda okuyabilirdim eğer istanbul'da okumuyor olsaydım.. istanbul gibi trafik sorunu yok, ankara gibi yaşlı dolu değil, cıvıl cıvıl bi yer..

21 Nisan 2006 19:16  mesajın adresini al  
haltunkaynak
haltunkaynak
ben de söleyebilirim aynısını. Ankara'da olmak bir ayrıcalık :)

23 Nisan 2006 01:48  mesajın adresini al  
quixotic
quixotic

öss Sonuçlandı, çıktı torbadan... oYsa bir takilim demiştim, ne bilim atlicak...
peki ilk izlenimler: Kurak geldi gözüme,brzda küçük, şu tepeler var ya onların arkasında şehrin devamı olmalı diodum, bu kadar küçük mü buraa=(
sonra alıştık zamanla, iç anadolu havası hoşuma gitti, serin ve kuru... insan nsl bir yapıya sahipsa şehre de öyle bakıyor, hatta nsl bir ruh haline sahipse=) ve dun ilk geldiğim gibi hissettim , aylardır hissetmediğim gibi, yalnızım dedim bu boguk şehirde.bura herseye ragmen tandığım yabancı bir şehir.guzel gunlerimle ve kotu gunlerimle.

27 Nisan 2006 15:16  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
eskisehir gusel sehir be abijim yani bir ogrenciye yeter zaten sıkıldınmı 3 saat bursa , ankara bas git yani

29 Nisan 2006 11:35  mesajın adresini al  
tbc
tbc
memleketim.. canım benim..

29 Nisan 2006 11:53  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
wala esra cok sey kazırıorsun hatta 2007 de buralar daha super olucak bakalım calısmalar suruor :))

4 Mayıs 2006 04:13  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008