gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - Eskişehir
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
emir rauf
emir rauf
Ortamsız adamların ortamı eskişehir

26 Ekim 2005 20:03  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ööle diyolar ama ben bilmiyom tabi

26 Ekim 2005 20:16  mesajın adresini al  
felix post coitum
felix post coitum
öğrenci şehri oldugunu soylenegelir..gidip gormek lazım..

27 Ekim 2005 16:04  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ben gordum ama yannış zamanda, 1 saat once gectiğ,n yol donerken kapanıodu,taksicilerin bile feleği şaşmıştı:)-gecen sene haziran başı- tramway çalışması varmış, ama guzel yer

27 Ekim 2005 16:22  mesajın adresini al  
onurr
onurr
yaa sürekli bahsederler öğrenci şehri diyee bi göremedik..

30 Ekim 2005 15:11  mesajın adresini al  
cem
cem
Eretrialı Doryleos tarafindan kurulduktan sonra buyuyup gelisen eskisehir porsuk cayiyla , kaplicalariyla tantunisi ve ucuz yemek lokantalarinin yaninda Doorsuyla, Budasiyla Hayal cafesiyle , son model tranvaylariyla ogrencilik hayatimi ve normal hayatimi gecirdigim en guzel ogrenci sehri bence. Cok ozledim desem yeridir..

2 Kasım 2005 00:25  mesajın adresini al  
mustafa
mustafa
ah be benim memleketim,orada büyüdük,şimdi de gurbete düştük..

2 Kasım 2005 00:51  mesajın adresini al  
ekrem
ekrem
yanlızca ortamsız adamlarn ortamı değil eskişehir, öğrencilik özlemidir... barajlarda takılanların üniversiteye duyduğu özlemdir...okuyupta çalışmak zorunda olanların özlemidir eskişehir...

21 Kasım 2005 19:25  mesajın adresini al  
faruk
faruk
yok abi çok soğuk olmaya başladı bu memleket yaşanmıyo artık:))

22 Kasım 2005 16:21  mesajın adresini al  
damla
damla
ortamsız adamlar mı? walla abim duymasın bunu.ciddiyim:):):) 1976 doumlu olan sevgili abim eskişehir üni.de end.ür.tas da araştırma görevilisi:) okulda sevilen bi karakter ve benim biriciickcikickickckcicikc abim:)eskişehiri onun sayesinde gezdim dolaştım...bence çok sakin sessiz öğrenci şehri.ulaşım rajat (artık),evler güzel(üni.evleri özellikle),üniversite güzel..ne diim çok güzle bi şehir bence:) özelikle doors ve hayal kahvesini seviorum:) teoyla şebnemi bulmuştum orda bi kere cenet gibiydi:)

22 Kasım 2005 17:19  mesajın adresini al  
faruk
faruk
yok abi bomanti bozuyo bizi.. gitmeyelim güven bi daha oraya..

24 Kasım 2005 15:20  mesajın adresini al  
placebo
placebo
eskişehir bomantisiyle, hayaliyle, doorsuyla ve bunu yazmazsam olmaz carpe diemiyle harika şehir.. ben başka bi yerde bu kadar çok genç insanı birarada görmedim ayrıca.. kampüsümüz harika okula gitmek için istanbuldaki gibi bi kaç saat harcamamak harika.. bi bayan olarak kaçta olursa olsun eve tek başıma dönebilmek harika(sokak köpekleri de olmasa..) öğrenciliğimi yaşadım diyebilmek için burda olmak gerekir bence.. mezun olduğumda ne kadar özleyeceğimi düşündükçe bunalıma giriyorum şimdiden...

27 Kasım 2005 21:12  mesajın adresini al  
erdem
erdem
arkadas olcak dost olcak o zaman ortam ortamdır... şehir yalan...

27 Aralık 2005 19:05  mesajın adresini al  
__m3hm3+__
__m3hm3+__
eskisehirin ortamı guzel arkadaslar ortamı olmasa cekılecek bır sehır degıl. en guzel yanı ogrencının cok olması..

20 Ocak 2006 13:20  mesajın adresini al  
haltunkaynak
haltunkaynak
bu aralar inanılmaz soğuk. Buzlar sarkmaya başladı her yanımdan :D

21 Ocak 2006 01:43  mesajın adresini al  
sarimsak
sarimsak
hayatımda ilk defa bu sene gördüm.
ankaradaya 100 basar

21 Ocak 2006 01:46  mesajın adresini al  
hayri can
hayri can
Süper bir öğrenci kenti..Hatta öğrenciden başka bi b*k yok...Her şey öğrenciye endeksli..

21 Ocak 2006 01:52  mesajın adresini al  
panda®²
panda®²
anadolu üninin ana kampüsündeyseniz kesinlikle hiç bi sorununuz olmaz ortamı doyasıya tadar herşeyin max. yaşarsınz ama bi mühendissenz bnm gibi:( böle şehir dışındaki kampüste acı çekersinz...

7 Şubat 2006 00:06  mesajın adresini al  
kaplan_07
kaplan_07
ortam supppperrrrrrrrrr işini bilene:)

9 Şubat 2006 01:23  mesajın adresini al  
frekans
frekans
istanbul & Ankara out ESKİŞEHİR in

9 Şubat 2006 10:39  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008