ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben gordum ama yannış zamanda, 1 saat once gectiğ,n yol donerken kapanıodu,taksicilerin bile feleği şaşmıştı:)-gecen sene haziran başı- tramway çalışması varmış, ama guzel yer
27 Ekim 2005 16:22
onurr
yaa sürekli bahsederler öğrenci şehri diyee bi göremedik..
30 Ekim 2005 15:11
cem
Eretrialı Doryleos tarafindan kurulduktan sonra buyuyup gelisen eskisehir porsuk cayiyla , kaplicalariyla tantunisi ve ucuz yemek lokantalarinin yaninda Doorsuyla, Budasiyla Hayal cafesiyle , son model tranvaylariyla ogrencilik hayatimi ve normal hayatimi gecirdigim en guzel ogrenci sehri bence. Cok ozledim desem yeridir..
2 Kasım 2005 00:25
mustafa
ah be benim memleketim,orada büyüdük,şimdi de gurbete düştük..
2 Kasım 2005 00:51
ekrem
yanlızca ortamsız adamlarn ortamı değil eskişehir, öğrencilik özlemidir... barajlarda takılanların üniversiteye duyduğu özlemdir...okuyupta çalışmak zorunda olanların özlemidir eskişehir...
21 Kasım 2005 19:25
faruk
yok abi çok soğuk olmaya başladı bu memleket yaşanmıyo artık:))
22 Kasım 2005 16:21
damla
ortamsız adamlar mı? walla abim duymasın bunu.ciddiyim:):):) 1976 doumlu olan sevgili abim eskişehir üni.de end.ür.tas da araştırma görevilisi:) okulda sevilen bi karakter ve benim biriciickcikickickckcicikc abim:)eskişehiri onun sayesinde gezdim dolaştım...bence çok sakin sessiz öğrenci şehri.ulaşım rajat (artık),evler güzel(üni.evleri özellikle),üniversite güzel..ne diim çok güzle bi şehir bence:) özelikle doors ve hayal kahvesini seviorum:) teoyla şebnemi bulmuştum orda bi kere cenet gibiydi:)
22 Kasım 2005 17:19
faruk
yok abi bomanti bozuyo bizi.. gitmeyelim güven bi daha oraya..
24 Kasım 2005 15:20
placebo
eskişehir bomantisiyle, hayaliyle, doorsuyla ve bunu yazmazsam olmaz carpe diemiyle harika şehir.. ben başka bi yerde bu kadar çok genç insanı birarada görmedim ayrıca.. kampüsümüz harika okula gitmek için istanbuldaki gibi bi kaç saat harcamamak harika.. bi bayan olarak kaçta olursa olsun eve tek başıma dönebilmek harika(sokak köpekleri de olmasa..) öğrenciliğimi yaşadım diyebilmek için burda olmak gerekir bence.. mezun olduğumda ne kadar özleyeceğimi düşündükçe bunalıma giriyorum şimdiden...
27 Kasım 2005 21:12
erdem
arkadas olcak dost olcak o zaman ortam ortamdır... şehir yalan...
27 Aralık 2005 19:05
__m3hm3+__
eskisehirin ortamı guzel arkadaslar ortamı olmasa cekılecek bır sehır degıl. en guzel yanı ogrencının cok olması..
20 Ocak 2006 13:20
haltunkaynak
bu aralar inanılmaz soğuk. Buzlar sarkmaya başladı her yanımdan :D
21 Ocak 2006 01:43
sarimsak
hayatımda ilk defa bu sene gördüm.
ankaradaya 100 basar
21 Ocak 2006 01:46
hayri can
Süper bir öğrenci kenti..Hatta öğrenciden başka bi b*k yok...Her şey öğrenciye endeksli..
21 Ocak 2006 01:52
panda®²
anadolu üninin ana kampüsündeyseniz kesinlikle hiç bi sorununuz olmaz ortamı doyasıya tadar herşeyin max. yaşarsınz ama bi mühendissenz bnm gibi:( böle şehir dışındaki kampüste acı çekersinz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/317
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!