ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > V for Vendetta
anarsi ingiliz guy fawkes guy vendetta for v v for vendetta
Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

yagmur
yagmur
Wachowski kardeslerin yeni filmi bugun Turkiye'de gosterime girecekti sanirsam. Belki aranizda izleme firsati bulanlar olmustur. Film su aralar cok tartisilmakta, goruslerinizi merak ediyorum film ile ilgili..
31 Mart 2006 17:27   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
hım bakalım bi :D
31 Mart 2006 18:55   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
almanya'da da V Wie Vendetta diye gösterime girdi bu aralar izlemek istediğim filmlerden birisi.. çizgi roman uyarlaması olması lazım, öyle değil mi?
31 Mart 2006 19:06   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
türkçe ismi "V" oldukça uncool gözüküyor.. ama "V FOR VENDETTA" öyle mi!
31 Mart 2006 19:43   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
"Kan Davası" diye çevirselermiş bari.. Kan Davasının K'sı :)
31 Mart 2006 19:43   mesajın adresini al  

yagmur
yagmur
Neden 'V' oldugunu soylemeyim bence onu gidince gorun: )
Bir de vendetta nin tam anlami aslinda kan davasi degil, intikam(mis).
31 Mart 2006 21:48   mesajın adresini al  

yagmur
yagmur
Bu arada Umut rica ederim: )
31 Mart 2006 21:48   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
sanırım çizgiromanın yazarı da başta beraber çalışıyormuş filmde daha sonradan senaryoyu okuyunca filmden ayrılmış...mış mış mış
1 Nisan 2006 01:01   mesajın adresini al  

yagmur
yagmur
Italyanca sozluklerden aratinca 2 kelime cikiyor, biri revenge oburu vengeance.
Zaten filmin bir yerinde diyor "The only verdict is vengeance; a vendetta" diye. Italyanca bilen yok mu ya? : ) ah abLa ah...
1 Nisan 2006 07:28   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
walla gittim gordum geldim dun aksam

bence tambir baş yapıt olmus bi 10 kere daha sinemada izlerim bunu sosyopolitik yapıların eleştirileri çok saglam din'e çok gonderme var her turlu filmi çok çok dikkatli izlemek gerek cunku filmdeki her oge çok onemli bi mesaj veriyor çizgiromanlarını hemen full seri edinmeyi dusunuyorum hatta kesinlikle çok derin bi film hatta abartmıs olmadan rahatlıka soleyebilirim ki filmin sonunda mutluluktan agladım...

konu yuzeysel işlenmiş gibi duruyo bence zaten 2 bucuk saat film hiç kopmuyosunuz ve sıkılmıyosunuz daha uzun olsaydı bu değişebilirdi oyuzden ii bence filmin konusu insanların dusunsel altyapılarına guvenilerek bu kadar specific yapılmıs (asıl hedef kitle den bahsediyorum film izlemiş olmak için gidenleri değil)

kesinlikle izlenmesi gereken bi film bi klasik olmaya aday tavsiye ederim
1 Nisan 2006 13:48   mesajın adresini al  

boris ivan nikolai
boris ivan nikolai
Filmi dün izledim.Gerçekten güzeldi.Filmi hiç bir kaygı gütmeden yaptıkları belli.Oyuncu performansları süper.Senaryo da çok güzel.Ünlü düşünürlerden alıntı çok.Film izlenmeli.Herkese tavsiye ediyorum!!!
1 Nisan 2006 20:43   mesajın adresini al  

çağan
çağan
Süper film olmuş baştan sona hiç sıkılmadan heyecanla izliyosnz son zmnlarda izledgm en gzl filmdi toplum adnada biçok msj barındırıyo bu film.

Remember Remeber the 5th November ..
7 Nisan 2006 02:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008