ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > "Yükselen Trend Ortakantin"

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

rock n roll
rock n roll
vay be herseyi goruyolar demek admin olarak dunyaya gelmek varmis bu dunyaya valla :))
1 Nisan 2006 00:35   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Yazıyı yazanın sitenin yöneticilerinden biri olduğunu düşünüyorum, ayrıca sitedeki kızlar çok mu güzeller? Tabi güzellik göreceli bi kavram ama genel olarak sitedeki kızları "güzel" sıfatından ziyade "kültürlü" veya buna benzer başka bir sıfatla anılmalarını tercih ederdim.
Sırf sitede güzel kız var diye siteye üye olmak nasıl bir anlayıştır..Yazık..
1 Nisan 2006 09:04   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Ben yukardaki yazımda kendi düşüncelerimi sizlerle paylaştım, eğer ben bu yazıyı site yönetiminin yazdığını biliyorum deseydim o zaman kanıt göstermemi isteye bilirdiniz, düşüncelerimi neden kanıtlama gereği hissedeyim ki?
Ayrıca sitenin seviyeli olmak adına yaptıklarından biraz bana da bahsedebilir misiniz? Ben hala mod ların yetersiz olduğunu düşünüyorum..
1 Nisan 2006 16:19   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
mehmet=>
senin ne önerilerin var seviyeyi artırmaya yönelik merak ettim şimdi. bence ortakantinin herşeyine laf et ama seviyesine etme, çünkü siteyi diğerlerinden ayıran fark bu.. modları yetersiz buluyorsan da bunu bazı nedenleri olmalı açıklar mısın bunları..
1 Nisan 2006 16:30   mesajın adresini al  

denizzzz
denizzzz
bence herkesin adını & resimlerini görebilmemiz, insanların profil bilgilerini & online olduklarını saklayabilmeleri daha doğru düzgün bir ortam yaratıyor..

ayrıca mesaj panolarında falan da aşk &meşk . . geyik vs. bölümü yok (tabii isteyen yine konu dışı kısmına açıyor, ama o da diğer forumlardan ayrılmış en azından..) daha çok hobiler & güncel olaylar tartışılsın diye yapılmış.
1 Nisan 2006 16:48   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Ayrıca sitenin seviyeli olmak adına yaptıklarından biraz bana da bahsedebilir misiniz?
Bu yazdığımı ortakantin in seviyesine laf atmak olarak mı algıladın Gökhan?

1 Nisan 2006 16:56   mesajın adresini al  

denizzzz
denizzzz
bahsettik işte mehmet arif kardeşim iki mesaj yukarıyı okuyuver
1 Nisan 2006 16:58   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Tamam Deniz, yazını okudum ve yazdıkların için teşekkür ederim ama Gökhan anlatmak istediğimi anlamamış ben de bunu belirtmek istedim.
"Ayrıca sitenin seviyeli olmak adına yaptıklarından biraz bana da bahsedebilir misiniz?"
Bunu yazarken tırnak içinde yazmalıydım ki üstteki yazımdan alıntı yaptığım anlaşılsın,haklısın..
1 Nisan 2006 17:04   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
anlamıştım üstteki yazından alıntı yaptıgını zaten... ortalığa yanlış bir laf attıktan sonra onu savunmak yerine olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorsun bence..bu arada gökhan kim?..
1 Nisan 2006 17:08   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ortakantine 25 gün kadar girmedim. bu süre içinde günlük hayattaki işlerimde verimsizleştiğimi gördüm.
:) yine burdayım ve verimliyim :D :PP
1 Nisan 2006 17:10   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Anlatmak istediğim site kurulum aşamasında güzel tasarlanmış,Deniz in de dediği gibi " herkesin adını & resimlerini görebilmemiz, insanların profil bilgilerini & online olduklarını saklayabilmeleri daha doğru düzgün bir ortam yaratıyor.. " Ayrıca diğer dediğine de katılıyorum ama bunlar kurulum aşamasında yapılmış. Pek güncel sayılmazlar..
Son zamanlarda istatistik ekleme ve görünmez olma eklendi, ben bunların "seviye" ile ilgisi olduğuna inanmıyorum, bırakıp giden arkadaşların bir bildikleri var elbet..
Modları yetersiz bulmak da yine bana ait bir fikir, sen yeterli buluyor olabilirsin saygı duyarım..

Sadece fikirlerimi belirttim, saygılar..
1 Nisan 2006 17:14   mesajın adresini al  

güven
güven
ortakantine girnce bazen saçma sapan siteler açılıyor reklam yönlendirme , galiba bu siteler hakkında ne düşünüyosunuz
1 Nisan 2006 17:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008