Medyaeteği.com ile -şimdilik- resmi bir bağım yok, açan insanı yakından tanıyorum, açılmadan önce de biliyordum burayı yani, ama sahibini tanımadığım bir sürü siteyi daha takip ediyorum. İlgiliyim bu alanda. Sık kullanılanlar klasörüm bööööyle kocamandır, her yere girer çıkarım. Meslek icaaabı şerefsizim.
Ortakantin.com ile resmi bir bağım yok, ama açan insanı yakından tanırım, tanıtımı, gelişimi için uğraşırım elimden geldiğince.
Ancak bu yazının yazılmasında hiçbir etkim olmadı, haber yayınlandıktan sonra gördüm ve görünce, burayı da ilgilendireceğini düşündüğüm için bir başlık açtım.
Medyaeteği'nde Ortakantin'le ilgili haberler çıkmaya devam edecektir, zira sitenin içeriği bu. Siyahkahve'yle ilgili haberler de çıkabilir, ben yazmam o ayrı. Ama internette belli kitlesi olan ve Medyaeteği mensuplarının takip edebildiği her siteyle ilgili haber çıkacaktır. İnternet magazini yeni bir kol, hatta Medyaeteği bu işin öncülüğünü yapıyor denilebilir. O yüzden isminize yazılmış haberler görmeye de hazır olun. =) Nasıl dış dünyanın öne çıkan isimleri ne yapsa haber oluyor, internette de aynı kültürü yerleştirmek, ilgilenenler için bence eğlenceli olacaktır.
Bu site insanlarıyla ilgili çıkan haberleri de, uygun olduğu şekilde duyurmak bir noktaya kadar benden beklemeniz gereken harekettir. Sonra ilgilenen insanlar kendiliğinden siteye girmeye başladıkça, oradan buradan kulağınıza çalınır zaten. Reklam, tanıtım iyidir, korkmayınız. =)