ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| |
şekip
|
Medyaeteği.com diye bir site açıldı, duyanlarınız olmuştur belki. İnternet ve medya magazini üzerine bir haber sitesi burası. Sitenin açılışının ikinci gününde değindiği konu ise ortakantin. Sitede benimle ilgili komik bir haber de var, ama ortakantin'le ilgili bu yazıyla alakam yok, yanlış anlama olmasın. Ben de siteyi okuyunca gördüm, hem şaşırdım, hem sevindim. İlginç iddialar da yok değil, buyursunlar;
haberi yerinde okumak için tıklayınız
"Ortakantin(www.ortakantin.com) adlı web sitesi, üniversite öğrencileri arasında giderek bir trende dönüşmekte. Msn muhabbetlerinde artık hemen her gün "abi Ortakantinde şahane hatunlar varmış, nasıl üye olabilirim. üyelik kapalıymış galiba" tarzı diyaloglar geçiyor. Elbette ki Ortakantin güzel kadın odaklı bir site değil. Bünyesindeki güzel kızlarla adından söz ettirme nedeni, belki de forumlarda üyelerin resimlerinin görünmesidir. Ortakantin, Üniversite öğrencileri arasında bir Network oluşturmayı amaçlayan bir site. Boğaziçi, Odtü, Bilkent gibi kaliteli üniversitelerde okuyan gençlerin ağırlıkta olduğu bu sitede, ortalamanın üzerinde muhabbetler bulmak mümkün. Elbette ki her interaktif ortam gibi Ortakantinde de kadın-erkek ilişkileri oluşabilir ama sitenin içeriği ve fonksiyonu bu yönde değil. Boğaziçide okuyan yakışıklı ve heyecanlı bir genç tarafından kurulan Ortakantin, 4000 civarında üyesi ile Ekşi Sözlük ü andıran bir gençlik komünitesine dönüşmekte. Forumlarda dönen muhabbetler zaman zaman hep aynı konulara kilitlenseler de, Ortakantin oldukça kaliteli bir üye profiline sahip. Gruplar içermesi açısından Yonjayla karşılaştırılsa da Yonjadan daha kaliteli bir site olduğu ve Yonja ile çok büyük bir benzerlik taşımadığı söylenebilir."
Fikirleri alalım. =)
|
|
31 Mart 2006 14:24
|
|
| |
yagmur
|
"Boğaziçide okuyan yakışıklı ve heyecanlı bir genç"
: )
|
|
31 Mart 2006 14:38
|
|
| |
gregory house
|
ahauhauhha
eksisozlukle ne alakası var buranın ya
eheh
nesil 1 biziz o zaman :)
|
|
31 Mart 2006 14:40
|
|
| |
gregory house
|
ortakantini en tepeyetaşıyalım hadi kampanya:P tıklayın ortakantine tıkladıkca artsın :)
|
|
31 Mart 2006 14:46
|
|
| |
gregory house
|
ve en çok okunanlar listesinde 2 incilige oturdu ortakantin :)
|
|
31 Mart 2006 14:55
|
|
| |
gregory house
|
ahuahau para veriyo adminler bana
:P
istatistik deme lan bana böğğ geldi zaten
|
|
31 Mart 2006 15:09
|
|
| |
kretzsche
|
"Netedebiyat Kralının Büyük Aşkı"
Siyahkahve.com adlı edebiyat sitesinin yöneticisi Şekip Can Gökalp, Freiburg da okuyan sevgilisinden kopmamak için Türkiye ye dönme kararından vazgeçti. Şekip, halen Aachen da sosyoloji öğrenimini sürdürüyor.
:) bu ne biçim bi site yahu
|
|
31 Mart 2006 16:15
|
|
| |
damla
|
gurur duydum:) teşekkürederissss SCG
|
|
31 Mart 2006 16:20
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
|
|
31 Mart 2006 16:30
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
valla bu kadar konuşulduğunu bilmiyodum. Ben de gurur duydum :)
|
|
31 Mart 2006 16:31
|
|
| |
damla
|
since 14 Ekim 2005 :):):):):):):)
|
|
31 Mart 2006 16:49
|
|
| |
bad religion
|
ortakantinin yükselen trend oldugunu ortakantin üyelerine anlatmanın ne anlamı var ben onu anlamadım hepimiz biliyoruz zaten.. burda asıl olay medyaetegi adlı yeni kurulmuş, pek tanınmayan ,sahibini de az çok tahmin ettiğimiz sitenin reklamının yapılması gibi geldi bana...
|
|
31 Mart 2006 16:58
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|