Ekonomik bir seyehat yoludur.. Trenlerle yolculuk edilir.. Hostellerde , misafir evlerinde yada istasyonlarda kalınır.. Tüm yük sırtta taşınır.. Ayaklara karasular iner.. Kısa bi süre içinde onlarca şehir ve ülke görmenizi, ve bir o kadar da insan tanımanızı sağlar.. Eğlencelidir.. Macera doludur.. Bi o kadar da pistir..
Ama hepsine değer (umarım:) ) bu yaz yapacağım aktivitedir..
25 Şubat 2008 16:42
ivy
ben kocamla interrail yapmak istiyorum...zevkli olabilir kanısındayım...
25 Şubat 2008 16:44
lts
bu yaz bende gidicem... 2-3 kişi arkadaşlar ile izmir' den çıkıcaz. ha gitmek isteyen varsa ben gelicem nasılsa bu yaz. hepberaber bir interrail yapalım ! :D
ayrıca ivy sende yapma ya gözünü seveyim evlenene kadar seni mi beklicez!
25 Şubat 2008 16:45
denizhan
of bu yaz da yapasım var feci şekilde.
fransa'da olabilir sırf.
25 Şubat 2008 23:23
erik
cok eglenceli ama adamı tüketen eylem. dönünce yat kal bi süre yani. interraili yaptık sırada stopover var. cok daha muhteşem. avrupa istemiyorum avusturalya, singapur, adalar vs vs... insallah bu yaz yapacam:D
25 Şubat 2008 23:27
denizhan
stopover ne ki ?
25 Şubat 2008 23:29
kafamagöre
iyice ortakantin buluşmasının boku cıkacak ynı hehe
25 Şubat 2008 23:32
erik
interrailin ucakla yapılanı gibi bişi.gidiş-dönüş uçak biletiyle yapılıo. önce direk avusturalyaya ucuosun. sonra dönerken aktarma yapa yapa geliosun. her durakta 3 gün kalma hakkın var ve yanlış hatırlamıosam bunu 72 günde tamamlamak zorundasın. ayrıca stopover ucak bileti normal avusturalya biletlerinden baya ucuz. süper bi olay ya.
25 Şubat 2008 23:32
denizhan
oha araştırmam lazım ben onu. link falan varsa onla ilgili koyar mısın bilgi veren .. hiç duymadım çünkü daha önce.
25 Şubat 2008 23:34
erik
kuzenim gitti gecen sene. ondan detaylı bilgi alıp yazarım buraya:D
25 Şubat 2008 23:36
denizhan
tamam harika olur gerçekten, teşekkürler.
25 Şubat 2008 23:39
yenimezun
Duyduğuma göre finansbankın yeni kartı cardfinans go sahiplerine gençtur'da 6 mı 8 mi ne taksit yapıyolarmış. hani param yok gidemiyorum diyenlere duyrulur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3152
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.